Coll
Resa direkt till Oban med färja
Oban
Se priser

Hur tar man sig från Coll till Oban med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Coll till Oban? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Coll till Oban är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Coll till Oban, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Coll till Oban så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Coll Oban som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Coll till Oban behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Coll till Oban

Avgångshamn
Coll
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Oban
Storbritannien
Skottland
Avstånd
69 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Coll och Oban?

Om du vill resa mellan Coll och Oban med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Coll Oban
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Coll och Oban. På Vivanoda kan du jämföra priser för Coll-Oban och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Coll och Oban. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Coll? Var anländer båtarna i Oban?

Avgångshamn i Coll

Caledonian MacBraynes färjor till Oban avgår från följande hamnar i Coll:

Coll
Karta

Ankomsthamn i Oban

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Oban från följande hamnar:

Oban
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Coll Oban - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Coll till Oban

Vad kan man besöka och göra i Oban?

En av Obans höjdpunkter är utan tvekan dess pittoreska hamnområde. Ta en promenad längs hamnen och beundra de färgglada fiskebåtarna som ligger förtöjda där. Passa på att ta en titt på McCaig's Tower, en imponerande stenkonstruktion med magnifik utsikt över staden och bukten.

Historieintresserade kommer att bli glada över att besöka Dunollie Castle, som ligger på en kulle med utsikt över Oban Bay. Detta medeltida slott är omgivet av vackra trädgårdar och erbjuder en fördjupad upplevelse av regionens historia. Du kan också besöka Oban Museum för att lära dig mer om lokal historia och kultur.

För en semester på en ö kan du ta en färja från Oban och utforska de omgivande öarna Mull, Kerrera och Staffa. Mull är den näst största ön i Inre Hebriderna och här finns fantastiska naturområden som Calgary Bay Cove och Duart Castle. Du kan också besöka ön Kerrera, som bjuder på vackra promenader och ett otroligt lugn. Staffa är känd för sina basaltpelare och Fingals grotta.

När det gäller lokaltrafiken har Oban en järnvägsstation med goda förbindelser till större destinationer i Skottland. Det finns också regelbundna bussförbindelser som förbinder Oban med andra städer och byar i regionen. Det är lätt att ta sig runt till fots och de flesta attraktioner och bekvämligheter ligger inom gångavstånd från stadens centrum.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid