Coll
Resa direkt till Isle of Tiree med färja
Isle of Tiree
Se priser

Hur tar man sig från Coll till Isle of Tiree med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Coll till Isle of Tiree? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Coll till Isle of Tiree är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Coll till Isle of Tiree, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Coll till Isle of Tiree så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Coll Isle of Tiree som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Coll till Isle of Tiree behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Coll till Isle of Tiree

Avgångshamn
Coll
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Isle of Tiree
Storbritannien
Skottland
Avstånd
23 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Coll och Isle of Tiree?

Om du vill resa mellan Coll och Isle of Tiree med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Coll Isle of Tiree
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Coll och Isle of Tiree. På Vivanoda kan du jämföra priser för Coll-Isle of Tiree och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Coll och Isle of Tiree. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Coll? Var anländer båtarna i Isle of Tiree?

Avgångshamn i Coll

Caledonian MacBraynes färjor till Isle of Tiree avgår från följande hamnar i Coll:

Coll
Karta

Ankomsthamn i Isle of Tiree

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Isle of Tiree från följande hamnar:

Tiree
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Coll Isle of Tiree - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Coll till Isle of Tiree

Vad kan man besöka och göra i Isle of Tiree?

En av Tirees främsta attraktioner är dess stränder. Med över 20 kilometer kustlinje är öns gnistrande fina sandstränder inget annat än spektakulära. Du kan simma i det kristallklara vattnet, promenera längs sanddynerna eller bara koppla av och njuta av den lugna omgivningen.

Ön är också känd för sina pittoreska hedar och robusta kustlandskap. En cykeltur eller promenad tar dig förbi grönskande ängar, glittrande sjöar och majestätiska klippor. Passa på att besöka den höga punkten Balephuil, varifrån du kan beundra den otroliga panoramautsikten över ön.

Förutom sin hisnande natur är Tiree också känt som ett paradis för vattensport. Oavsett om du vill surfa, segla, kitesurfa eller vindsurfa hittar du perfekta förhållanden här året runt. Dessutom är ön regelbundet värd för internationella tävlingar i dessa discipliner.

När det gäller lokala transporter är det bästa alternativet att hyra en bil eller cykel för att utforska ön i din egen takt. Tiree är liten och har ett väl underhållet vägnät. Du kan också ta en buss för att ta dig från en by till en annan.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid