Cleggan
Resa direkt till Inishbofin med färja
Inishbofin
Se priser

Hur tar man sig från Cleggan till Inishbofin med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Cleggan till Inishbofin? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Cleggan till Inishbofin är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Cleggan till Inishbofin, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Cleggan till Inishbofin så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Inishbofin Island Discovery. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Cleggan Inishbofin som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Inishbofin Island Discovery-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Cleggan till Inishbofin behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Cleggan till Inishbofin

Avgångshamn
Cleggan
Irland
Ankomsthamn
Inishbofin
Irland
Avstånd
9 km
Färjerederier
Inishbofin Island Discovery
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Cleggan och Inishbofin?

Om du vill resa mellan Cleggan och Inishbofin med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Inishbofin Island Discovery som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Inishbofin Island Discovery Cleggan Inishbofin
Inishbofin Island Discovery
Inishbofin Island Discovery bedriver färjetrafik till Irland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Cleggan och Inishbofin. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cleggan-Inishbofin och boka en biljett från Inishbofin Island Discovery mellan Cleggan och Inishbofin. Mer information om Inishbofin Island Discovery

Var avgår färjorna från i Cleggan? Var anländer båtarna i Inishbofin?

Avgångshamn i Cleggan

Inishbofin Island Discoverys färjor till Inishbofin avgår från följande hamnar i Cleggan:

Cleggan
Karta

Ankomsthamn i Inishbofin

Inishbofin Island Discovery fartyg anländer till Inishbofin från följande hamnar:

Inishbofin
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid