Resa med båt från Chios till Kykladöarna

Att resa med färja från Chios till Kykladöarna är ett utmärkt val! Chios Kykladöarna-färjor körs av 1 rederier (Hellenic Seaways) som trafikerar hamnarna i Syros, Mykonos och Chios.

För att vara säker på att hitta en billig Chios Kykladöarna båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Hellenic Seaways.

Färja Chios Kykladöarna i siffror

Länder
Grekland
Antal överfarter
4 överfarter i veckan
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Chios Kykladöarna färjerutter

Letar du efter en Chios till Kykladöarna färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Chios och Kykladöarna. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Hellenic Seaways erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Chios, Mykonos eller Syros använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Chios Kykladöarna färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Hellenic Seaways. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 2 färjerutter mellan Chios och Kykladöarna!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Chios Kykladöarna - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Chios till Kykladöarna

Kykladöarna: Ankomst med färja från Chios och utforskning av regionen

Inlastningshamnarna för de cykladiska öarna ligger huvudsakligen i staden Aten, Pireus. Färjerederierna erbjuder regelbundna avgångar till populära destinationer som Mykonos, Santorini, Naxos, Paros och många andra. Restiden kan variera beroende på destinationen, men i allmänhet tar resan cirka 3-6 timmar.

Genom att välja att resa med färja kan du njuta av Egeiska havets vackra landskap samtidigt som du slipper besväret med att resa med flyg. Färjor är också ett utmärkt alternativ om du vill resa med din bil eller motorcykel, eftersom de flesta färjerederier erbjuder transporttjänster för fordon.

Kykladöarna: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att resa till Kykladerna är i allmänhet från juni till september. Under dessa månader är vädret soligt och varmt, med medeltemperaturer mellan 25°C och 35°C. Dagarna är långa så att du kan njuta av stränderna och utomhusaktiviteterna. Havet har också en behaglig temperatur, perfekt för simning och vattensporter.

Om du föredrar mildare temperaturer och mindre folkmassor är våren (april-maj) och hösten (september-oktober) också bra tidpunkter att besöka Kykladerna. Under dessa säsonger är vädret i allmänhet behagligt, med medeltemperaturer på mellan 18°C och 25°C. På våren står blommorna i full blom och ger landskapet en extra touch av skönhet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None