Chios
Resa direkt till Cesme med färja
Cesme
Se priser

Hur tar man sig från Chios till Cesme med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Chios till Cesme? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Chios till Cesme är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Chios till Cesme, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Chios till Cesme så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Ertürk Lines eller Turyol. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Chios Cesme som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Ertürk Lines eller Turyol-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Chios till Cesme behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Chios till Cesme

Avgångshamn
Chios
Grekland
Norra Egeiska öarna
Ankomsthamn
Cesme
Turkiet
Avstånd
15 km
Färjerederier
Ertürk Lines, Turyol
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Chios Cesme: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Chios till Cesme kan du hitta biljetter från 416 kr för en person om du reser utan bil till 2220 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Chios till Cesme är 1295 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Chios till Cesme är 35 minuter. De långsammaste färjorna tar 35 minuter att nå Cesme, medan de snabbaste båtarna anländer till Cesme på 35 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Chios kl 08:30. Den sista båten till Cesme avgår från hamnen i Chios kl 18:00.

Genomsnittspris för en Chios till Cesme färjeöverfart
1295 kr
Prisintervall för färjor Chios Cesme (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
416 kr - 2220 kr
Genomsnittlig överfartstid Chios Cesme
35 minuter
Avgångstid för första färjan till Cesme
08:30
Tid då sista färjan avgår till Cesme
18:00
Ankomsttid för första färjan till Cesme
09:05
Ankomsttid för sista färjan till Cesme
19:35

Varför ta en färja från Chios till Cesme?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Chios till Cesme vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Cesme. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Chios till Cesme är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeturen från Chios Cesme är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från Ertürk Lines eller Turyol som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Cesme utan stress och helt avslappnad.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Chios och Cesme när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Chios kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Cesme flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Chios och Cesme kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
För bekvämligheten i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Chios till Cesme genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.

Vilka bolag trafikerar mellan Chios och Cesme?

Om du vill resa mellan Chios och Cesme med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Ertürk Lines eller Turyol som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Ertürk Lines Chios Cesme
Ertürk Lines
Ertürk Lines bedriver färjetrafik till Turkiet och Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Chios och Cesme. På Vivanoda kan du jämföra priser för Chios-Cesme och boka en biljett från Ertürk Lines mellan Chios och Cesme. Ertürk Lines kör 7 överfarter i veckan till Cesme från Chios och restiden är 20 minuter. Mer information om Ertürk Lines
20 minuter
7 överfarter i veckan
Turyol Chios Cesme
Turyol
Turyol bedriver färjetrafik till Turkiet och Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Chios och Cesme. På Vivanoda kan du jämföra priser för Chios-Cesme och boka en biljett från Turyol mellan Chios och Cesme. Turyol kör 3 överfarter per dag till Cesme från Chios och restiden är 40 minuter. Mer information om Turyol
40 minuter
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Chios? Var anländer båtarna i Cesme?

Avgångshamn i Chios

Ertürk Lines eller Turyols färjor till Cesme avgår från följande hamnar i Chios:

Chios
Karta

Ankomsthamn i Cesme

Turyol eller Ertürk Lines fartyg anländer till Cesme från följande hamnar:

Cesme
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Chios till Cesme tar det minst 20 minuter att täcka de 15 km mellan Chios och Cesme.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Chios och Cesme på vintern) och färjerederiet (Ertürk Lines och Turyol). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Chios och Cesme.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Chios och Cesme: Ertürk Lines och Turyol.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Ertürk Lines, Turyol.

Under din överfart mellan Chios och Cesme reser du 15 km.

För att åka med båt från Chios till Cesme kan du hitta priser från 416 kr för det lägsta, till 2220 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1295 kr.

Den första färjan avgår från Chios kl 08:30 till Cesme.

Den sista färjan till Cesme avgår vanligtvis från Chios kl 18:00.

Färja Chios Cesme - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Chios till Cesme

Vad kan man besöka och göra i Cesme?

Cesmes huvudattraktion är dess medeltida slott. Slottet ligger på en kulle och erbjuder panoramautsikt över staden och havet. På insidan kan du utforska de olika utställningsrummen som berättar historien om regionen. Missa inte ett besök på Cesmes arkeologiska museum, som rymmer artefakter från romartiden.

Cesmes livliga nattliv är också ett måste. Det närliggande Alaçati-distriktet är känt för sina barer, restauranger och sitt livliga nattliv. Ta en promenad genom kullerstensgatorna i Alaçati och insup regionens festliga atmosfär.

Cesme är ett paradis för vattensportentusiaster. Du kan vindsurfa, dyka eller bara koppla av på en av stadens många stränder.

När det gäller lokaltrafiken har Cesme ett väl utbyggt bussnät, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Du kan också hyra en bil om du vill utforska området ytterligare.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid