Resa med båt från Cherbourg till Storbritannien

Att resa med färja från Cherbourg till Storbritannien är ett utmärkt val! Cherbourg Storbritannien-färjor körs av 2 rederier (Brittany Ferries eller Condor Ferries) som trafikerar hamnarna i Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth och Cherbourg.

För att vara säker på att hitta en billig Cherbourg Storbritannien båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Brittany Ferries och Condor Ferries.

Med en total frekvens på över 3 överfarter per dag, beroende på årstid, har du gott om alternativ för att planera din Cherbourg Storbritannien båtresa.

Färja Cherbourg Storbritannien i siffror

Länder
Frankrike
Storbritannien
Antal överfarter
3 överfarter per dag
Antal hamnar
5
Antal färjeförbindelser
4
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Cherbourg Storbritannien färjerutter

Letar du efter en Cherbourg till Storbritannien färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Cherbourg och Storbritannien. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Condor Ferries eller Brittany Ferries erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Cherbourg, Portsmouth, Poole, Jersey eller Guernsey använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Cherbourg Storbritannien färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Brittany Ferries eller Condor Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 4 färjerutter mellan Cherbourg och Storbritannien!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Cherbourg Storbritannien - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Cherbourg till Storbritannien

Storbritannien: Färjeresa och upptäckt av landet

Hamnar som trafikeras
Storbritannien har flera större hamnar som betjänas av färjerederier. De viktigaste färjehamnarna i Storbritannien är Portsmouth, Plymouth, Poole, Southampton, Dover, Newhaven, Harwich och Liverpool. Du kan hitta färjeöverfarter från dessa hamnar till olika destinationer i Europa, inklusive Frankrike, Spanien, Nederländerna, Irland och många fler.

Färjerederier
Det finns flera färjerederier som trafikerar brittiska hamnar. De mest kända är Brittany Ferries, P&O Ferries, DFDS Seaways, Irish Ferries, Stena Line och Corsica Linea. Alla dessa bolag erbjuder olika priser och tidtabeller, så det är viktigt att jämföra innan du bokar din färjeresa.

Storbritannien: När är det bästa säsongen att resa?

Den bästa tiden att resa till Storbritannien är i allmänhet på sommaren, från juni till augusti. Under denna period ligger temperaturen i genomsnitt mellan 15 och 25 grader Celsius, vilket ger behagliga förhållanden för att utforska de många turistmålen och njuta av landets magnifika landskap. Dagarna är också längre, vilket innebär mer tid att utforska de livliga städerna London, Edinburgh och Belfast, liksom de magnifika nationalparkerna, kusterna och slotten.

Men även på sommaren är det viktigt att vara beredd på plötsliga regnskurar och oväntade temperaturförändringar. Det är tillrådligt att ta med vattentäta kläder för att hantera oförutsedda väderförhållanden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None