Chalki
Resa direkt till Diafani med färja
Diafani
Se priser

Hur tar man sig från Chalki till Diafani med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Chalki till Diafani? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Chalki till Diafani är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Chalki till Diafani, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Chalki till Diafani så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Chalki Diafani som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Chalki till Diafani behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Chalki till Diafani

Avgångshamn
Chalki
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Diafani
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
63 km
Färjerederier
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Chalki Diafani: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Chalki till Diafani kan du hitta biljetter från 104 kr för en person om du reser utan bil till 752 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Chalki till Diafani är 428 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Chalki till Diafani är 1 timmar 35 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 35 minuter att nå Diafani, medan de snabbaste båtarna anländer till Diafani på 1 timmar 35 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Chalki kl 17:00. Den sista båten till Diafani avgår från hamnen i Chalki kl 19:00.

Genomsnittspris för en Chalki till Diafani färjeöverfart
428 kr
Prisintervall för färjor Chalki Diafani (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
104 kr - 752 kr
Genomsnittlig överfartstid Chalki Diafani
1 timmar 35 minuter
Avgångstid för första färjan till Diafani
17:00
Tid då sista färjan avgår till Diafani
19:00
Ankomsttid för första färjan till Diafani
18:35
Ankomsttid för sista färjan till Diafani
20:35

Varför ta en färja från Chalki till Diafani?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Chalki till Diafani vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Diafani. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Chalki till Diafani är ett idealiskt sätt att resa.

Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Diafani eller någon annanstans. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under färjeturen Chalki Diafani med Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines finns det otaliga möjligheter att njuta av restauranger och barer, eller att promenera och sola på ett strandpromenaddäck... Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeresan Chalki Diafani är precis tvärtom. Ombord, beroende på vilket fartyg från ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Diafani redan utvilad.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Chalki och Diafani med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Chalki kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Diafani flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Chalki och Diafani kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Chalki och Diafani?

Om du vill resa mellan Chalki och Diafani med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Chalki Diafani
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Chalki-Diafani och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Chalki-Diafani och boka en biljett från ANEK Lines mellan Chalki och Diafani. ANEK Lines kör 3 överfarter i veckan till Diafani från Chalki och restiden är 2 timmar 10 minuter. Mer information om ANEK Lines
2 timmar 10 minuter
3 överfarter i veckan
Blue Star Ferries Chalki Diafani
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Chalki-Diafani och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Chalki-Diafani och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Chalki och Diafani. Mer information om Blue Star Ferries
Sea Jets Chalki Diafani
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Chalki-Diafani och boka en biljett från Sea Jets mellan Chalki och Diafani. Mer information om Sea Jets

Var avgår färjorna från i Chalki? Var anländer båtarna i Diafani?

Avgångshamn i Chalki

ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jetss färjor till Diafani avgår från följande hamnar i Chalki:

Chalki
Karta

Ankomsthamn i Diafani

Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines fartyg anländer till Diafani från följande hamnar:

Diafani
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Chalki till Diafani tar det minst 2 timmar 10 minuter att täcka de 63 km mellan Chalki och Diafani.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Chalki och Diafani på vintern) och färjerederiet (ANEK Lines, Blue Star Ferries och Sea Jets). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Chalki och Diafani.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Chalki och Diafani: ANEK Lines, Blue Star Ferries och Sea Jets.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Innan du bokar, jämför priserna på ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Chalki Diafani kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Chalki och Diafani reser du 63 km.

För att åka med båt från Chalki till Diafani kan du hitta priser från 104 kr för det lägsta, till 752 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 428 kr.

Den första färjan avgår från Chalki kl 17:00 till Diafani.

Den sista färjan till Diafani avgår vanligtvis från Chalki kl 19:00.

Upplev en färjeöverfart från Chalki till Diafani

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Chalki och Diafani kan se ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Chalki Diafani-kryssning ombord på ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Chalki till avstigning i Diafani. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Chalki och Diafani.

Avresa från Chalki med färja

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Chalki Diafani med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Chalki / Du bör anlända till hamnen i Chalki i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-bolag. Efter denna tid har företaget rätt att vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Chalki - Diafani / I Chalki visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-bokföringen vid Chalki färjeterminal. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Diafani / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Chalki som uppmanar dig att gå ombord. I ditt fordon kommer personal från ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Överfart från Chalki till Diafani: ombord på fartyget...

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-fartyget som de vill. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Avstigning från färjan i Diafani

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Diafani:

  • Färjan går in i Diafani Harbour / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Diafanis hamn.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Chalki till Diafani i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Diafani.
  • Lämna fartyget och utforska Diafani / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Gångpassagerare kommer av båten ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Diafani. Äntligen lämnar du hamnen och Diafani väntar på dig!
Färja Chalki Diafani - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Chalki till Diafani

Vad kan man besöka och göra i Diafani?

En av Diafanis främsta attraktioner är den magnifika stenstranden. Med sitt kristallklara vatten är det den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen. De närliggande stränderna Vananda och Kefalokastro ligger också inom bekvämt räckhåll och är väl värda ett besök.

Vandringsentusiaster kommer också att hitta mycket att göra vid Diafani. Vandringslederna slingrar sig genom de omgivande bergen och erbjuder hisnande vyer över Egeiska havet. Stigen som leder till Olympos, en traditionell bergsby i närheten, är mycket populär bland vandrare.

För att utforska Diafani-området ytterligare kan du hyra en bil eller skoter. Då kan du upptäcka de många pittoreska byarna och förtrollande landskapen på ön Karpathos. Passa på att besöka den traditionella byn Menetes och den färgglada byn Olympos, där du kan fördjupa dig i den autentiska grekiska kulturen.

Förutom utomhusaktiviteter kan besökare också njuta av den lokala gastronomin. Regionen erbjuder utsökt medelhavsmat, med färska skaldjur och grekiska specialiteter som moussaka och dolmas. De lokala tavernorna är perfekta för att njuta av dessa kulinariska läckerheter samtidigt som man beundrar utsikten över hamnen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid