Resa med båt från Chalki till Attica

Att resa med färja från Chalki till Attica är ett utmärkt val! Chalki Attica-färjor körs av 3 rederier (ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Aigaion Pelagos) som trafikerar hamnarna i Aten och Chalki.

För att vara säker på att hitta en billig Chalki Attica båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från ANEK Lines, Blue Star Ferries och Aigaion Pelagos.

Färja Chalki Attica i siffror

Länder
Grekland
Antal överfarter
2 överfarter i veckan
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
3
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Chalki Attica färjerutter

Letar du efter en Chalki till Attica färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Chalki och Attica. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Chalki eller Aten använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Chalki Attica färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Aigaion Pelagos. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Chalki och Attica!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Chalki Attica - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Chalki till Attica

Attica: Ankomst med färja från Chalki och utforskning av regionen

Börja din resa i Aten, Greklands livliga huvudstad. Här får du inte missa den ikoniska Akropolis, med sina antika tempel som Parthenon och Erechtheion som erbjuder hisnande vyer över staden. Strosa genom de charmiga gränderna i Plaka, Atens historiska stadsdel, för att upptäcka pittoreska butiker, traditionella restauranger och dolda skatter. Glöm inte att besöka Akropolismuseet för att lära dig mer om den fascinerande historien om denna antika stad.

När du är redo att komma bort från Atens liv och rörelse kan du ta en färja från Pireus till ön Salamis, bara 20 minuter från kusten. Här kan du utforska ruinerna av den antika grekiska staden Salamis, känd för sitt historiska slag mot perserna. Du kan också dra nytta av Salamis pittoreska stränder för att koppla av och simma i det kristallklara vattnet i Egeiska havet.

Attica: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Attika är utan tvekan våren (mars till maj) och hösten (september till november). Under dessa perioder är temperaturerna behagliga, i genomsnitt mellan 15°C och 25°C. Dessutom är naturen i full blom på våren, med frodiga, gröna landskap i blom. Detta innebär att du kan utforska turistattraktioner som Akropolis och Parthenon, samtidigt som du undviker sommarens folkmassor.

Sommaren (juni till augusti) är högsäsong i Attika, med temperaturer mellan 25°C och 35°C. Om du gillar sol och bad kan det här vara den perfekta tiden för dig. Men var beredd på ett stort antal turister och höga temperaturer, vilket kan göra det mer ansträngande att besöka regionen. Packa därför lätta kläder, mycket vatten och solskydd.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None