Cavo
Resa direkt till Piombino med färja
Piombino
Se priser

Hur tar man sig från Cavo till Piombino med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Cavo till Piombino? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Cavo till Piombino är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Cavo till Piombino, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Cavo till Piombino så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Moby Lines eller Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Cavo Piombino som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Moby Lines eller Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Cavo till Piombino behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Cavo till Piombino

Avgångshamn
Cavo
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Piombino
Italien
Toscana
Avstånd
11 km
Färjerederier
Moby Lines, Toremar
Frekvens av överfarter
10 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Cavo Piombino: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Cavo till Piombino kan du hitta biljetter från 185 kr för en person om du reser utan bil till 1272 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Cavo till Piombino är 393 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Cavo till Piombino är 25 minuter. De långsammaste färjorna tar 30 minuter att nå Piombino, medan de snabbaste båtarna anländer till Piombino på 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Cavo kl 07:10. Den sista båten till Piombino avgår från hamnen i Cavo kl 14:40.

Genomsnittspris för en Cavo till Piombino färjeöverfart
393 kr
Prisintervall för färjor Cavo Piombino (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
185 kr - 1272 kr
Genomsnittlig överfartstid Cavo Piombino
25 minuter
Avgångstid för första färjan till Piombino
07:10
Tid då sista färjan avgår till Piombino
14:40
Ankomsttid för första färjan till Piombino
07:30
Ankomsttid för sista färjan till Piombino
15:10

Varför ta en färja från Cavo till Piombino?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Cavo till Piombino vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Piombino. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Cavo till Piombino är ett idealiskt sätt att resa.

Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Cavo till Piombino är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. På Cavo Piombino-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Piombino. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Moby Lines eller Toremar, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Cavo-Piombino i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Piombino för att gå av båten.

Vilka bolag trafikerar mellan Cavo och Piombino?

Om du vill resa mellan Cavo och Piombino med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Moby Lines eller Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Moby Lines Cavo Piombino
Moby Lines
Moby Lines är ett italienskt färjerederi som har trafikerat Sardinien och Korsika från Italien sedan 1959. Hur bokar jag en Moby Lines Cavo Piombino-överfart? Genom att använda Vivanoda och dess sökmotor för flera transporter! På Vivanoda kan du jämföra priser för Cavo-Piombino och boka en biljett från Moby Lines mellan Cavo och Piombino. Moby Lines kör 5 överfarter per dag till Piombino från Cavo och restiden är 30 minuter. Mer information om Moby Lines
30 minuter
5 överfarter per dag
Toremar Cavo Piombino
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cavo-Piombino och boka en biljett från Toremar mellan Cavo och Piombino. Toremar kör 5 överfarter per dag till Piombino från Cavo och restiden är 20 minuter. Mer information om Toremar
20 minuter
5 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Cavo? Var anländer båtarna i Piombino?

Avgångshamn i Cavo

Moby Lines eller Toremars färjor till Piombino avgår från följande hamnar i Cavo:

Cavo
Karta

Ankomsthamn i Piombino

Toremar eller Moby Lines fartyg anländer till Piombino från följande hamnar:

Piombino
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Cavo till Piombino tar det minst 20 minuter att täcka de 11 km mellan Cavo och Piombino.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Cavo och Piombino på vintern) och färjerederiet (Moby Lines och Toremar). Det finns för närvarande 10 överfarter per dag mellan Cavo och Piombino.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Cavo och Piombino: Moby Lines och Toremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Moby Lines, Toremar.

Under din överfart mellan Cavo och Piombino reser du 11 km.

För att åka med båt från Cavo till Piombino kan du hitta priser från 185 kr för det lägsta, till 1272 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 393 kr.

Den första färjan avgår från Cavo kl 07:10 till Piombino.

Den sista färjan till Piombino avgår vanligtvis från Cavo kl 14:40.

Färja Cavo Piombino - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Cavo till Piombino

Vad kan man besöka och göra i Piombino?

En av Piombinos huvudattraktioner är dess medeltida historiska centrum. Strosa genom kullerstensgatorna och beundra de magnifika gamla byggnaderna, till exempel Piombino-slottet. Detta 1500-talsslott har en fantastisk utsikt över havet och inrymmer nu ett fascinerande museum som berättar om områdets historia.

Missa inte heller Piazza Bovio, stadens stora torg, där du kan koppla av på en kaféterrass och titta på lokalbefolkningens dagliga liv. Strax utanför torget ligger Piombinos katedral, som också är värd ett besök för sin gotiska arkitektur och utsmyckade interiör.

Området runt Piombino erbjuder också mycket att utforska. Bara några kilometer från staden ligger naturparken Val di Cornia, där du kan fördjupa dig i den toskanska naturen och njuta av vandringar, cykelturer och utomhuspicknickar.

Om du älskar havet ligger öarna i den toskanska skärgården inom bekvämt räckhåll från Piombino. Ta en färja till ön Elba, ett populärt resmål som är känt för sina gyllene sandstränder och kristallklara vatten. Du kan också utforska den charmiga byn Porto Azzurro, med sin pittoreska hamn och livliga gränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid