Casamicciola Terme
Resa direkt till Procida med färja
Procida
Se priser

Hur tar man sig från Casamicciola Terme till Procida med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Casamicciola Terme till Procida? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Casamicciola Terme till Procida är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Casamicciola Terme till Procida, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Casamicciola Terme till Procida så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som SNAV eller Caremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Casamicciola Terme Procida som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta SNAV eller Caremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Casamicciola Terme till Procida behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Casamicciola Terme till Procida

Avgångshamn
Casamicciola Terme
Italien
Kampanien
Ankomsthamn
Procida
Italien
Kampanien
Avstånd
10 km
Färjerederier
SNAV, Caremar
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Casamicciola Terme Procida: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Casamicciola Terme till Procida kan du hitta biljetter från 162 kr för en person om du reser utan bil till 752 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Casamicciola Terme till Procida är 370 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Casamicciola Terme till Procida är 27 minuter. De långsammaste färjorna tar 30 minuter att nå Procida, medan de snabbaste båtarna anländer till Procida på 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Casamicciola Terme kl 07:10. Den sista båten till Procida avgår från hamnen i Casamicciola Terme kl 17:30.

Genomsnittspris för en Casamicciola Terme till Procida färjeöverfart
370 kr
Prisintervall för färjor Casamicciola Terme Procida (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
162 kr - 752 kr
Genomsnittlig överfartstid Casamicciola Terme Procida
27 minuter
Avgångstid för första färjan till Procida
07:10
Tid då sista färjan avgår till Procida
17:30
Ankomsttid för första färjan till Procida
07:30
Ankomsttid för sista färjan till Procida
18:00

Varför ta en färja från Casamicciola Terme till Procida?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Casamicciola Terme till Procida vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Procida. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Casamicciola Terme till Procida är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Casamicciola Terme-Procida kan du gå ut på SNAV eller Caremar-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Procida full av energi.
Det är inget problem att transportera din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Casamicciola Terme-Procida i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Procida för att gå av båten.
Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Casamicciola Terme till Procida är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.

Vilka bolag trafikerar mellan Casamicciola Terme och Procida?

Om du vill resa mellan Casamicciola Terme och Procida med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat SNAV eller Caremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

SNAV Casamicciola Terme Procida
SNAV
SNAV är ett italienskbaserat färjerederi som erbjuder färjetrafik mellan de italienska öarna och hamnar på det italienska fastlandet samt internationell trafik till Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Casamicciola Terme-Procida och boka en biljett från SNAV mellan Casamicciola Terme och Procida. SNAV kör 4 överfarter per dag till Procida från Casamicciola Terme och restiden är 20 minuter. Mer information om SNAV
20 minuter
4 överfarter per dag
Caremar Casamicciola Terme Procida
Caremar
Caremar bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Casamicciola Terme och Procida. På Vivanoda kan du jämföra priser för Casamicciola Terme-Procida och boka en biljett från Caremar mellan Casamicciola Terme och Procida. Mer information om Caremar

Var avgår färjorna från i Casamicciola Terme? Var anländer båtarna i Procida?

Avgångshamn i Casamicciola Terme

SNAV eller Caremars färjor till Procida avgår från följande hamnar i Casamicciola Terme:

Casamicciola
Karta

Ankomsthamn i Procida

Caremar eller SNAV fartyg anländer till Procida från följande hamnar:

Procida
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Casamicciola Terme till Procida tar det minst 20 minuter att täcka de 10 km mellan Casamicciola Terme och Procida.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Casamicciola Terme och Procida på vintern) och färjerederiet (SNAV och Caremar). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Casamicciola Terme och Procida.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Casamicciola Terme och Procida: SNAV och Caremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av SNAV, Caremar.

Under din överfart mellan Casamicciola Terme och Procida reser du 10 km.

För att åka med båt från Casamicciola Terme till Procida kan du hitta priser från 162 kr för det lägsta, till 752 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 370 kr.

Den första färjan avgår från Casamicciola Terme kl 07:10 till Procida.

Den sista färjan till Procida avgår vanligtvis från Casamicciola Terme kl 17:30.

Färja Casamicciola Terme Procida - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Casamicciola Terme till Procida

Vad kan man besöka och göra i Procida?

Procidas historiska centrum, känt som Terra Murata, är en labyrint av smala gator och färgglada hus som klättrar uppför kullen och erbjuder panoramautsikt över havet. Här hittar du också det magnifika klostret San Michele Arcangelo, en viktig historisk plats med anor från 1000-talet.

Ett annat måste är Marina di Corricella, en charmig fiskehamn med färgglada hus som speglar sig i det kristallklara vattnet. Det är en idealisk plats för att ta en promenad, prova färska skaldjur eller bara koppla av i den lugna atmosfären.

Procida har också flera magnifika stränder, varav den mest kända är Spiaggia del Postino, som är känd tack vare den italienska filmen "Brevbäraren", som spelades in här. Med sin gyllene sand och sitt klara hav är det den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen.

För att utforska ön kan du enkelt hyra en cykel eller skoter, vilket gör det enkelt att ta sig från ena änden av Procida till den andra. Du kan också ta de lokala bussarna som förbinder de olika områdena på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid