Resa med båt från Calvi till Ligurien

Att resa med färja från Calvi till Ligurien är ett utmärkt val! Calvi Ligurien-färjor körs av 1 rederier (Corsica Ferries) som trafikerar hamnarna i Savona och Calvi.

För att vara säker på att hitta en billig Calvi Ligurien båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Corsica Ferries.

Färja Calvi Ligurien i siffror

Länder
Frankrike
Italien
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Calvi Ligurien färjerutter

Letar du efter en Calvi till Ligurien färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Calvi och Ligurien. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Corsica Ferries erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Calvi eller Savona använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Calvi Ligurien färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Corsica Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Calvi och Ligurien!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Calvi Ligurien - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Calvi till Ligurien

Ligurien: Ankomst med färja från Calvi och utforskning av regionen

Genua, huvudstaden i Ligurien, är en utmärkt utgångspunkt för att utforska regionen. Börja ditt besök i den gamla stadsdelen, känd som "centro storico". Förlora dig i de smala gatorna och upptäck de många historiska palatsen, kyrkorna och livliga torgen. Missa inte katedralen San Lorenzo, ett mästerverk i gotisk arkitektur, och Palazzo Ducale, ett magnifikt renässanspalats.

När du har utforskat den historiska stadskärnan kan du bege dig till den berömda strandpromenaden Via Garibaldi. Denna majestätiska gata är hem för överdådiga palats som går tillbaka till tiden för republiken Genua. Några av dem inhyser nu museer, som Palazzo Bianco och Palazzo Rosso, som har en imponerande samling konstverk.

Ligurien: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Ligurien är utan tvekan våren, från april till juni. Under denna tid på året är temperaturen behaglig, mellan 20 och 25 grader Celsius, och det regnar inte lika ofta. Det är också då som landsbygden blommar som mest, med magnifika trädgårdar och naturparker att upptäcka. Du kan njuta av stränderna utan sommarens folkmassor och utforska regionens charmiga fiskebyar, till exempel den berömda "Cinque Terre".

Sommaren, från juli till augusti, är också en bra tid att besöka Ligurien om du tycker om sommarens hetta och liv och rörelse. Temperaturerna kan nå upp till 30 grader Celsius, perfekt för att slappa på de fina sandstränderna. Det är dock viktigt att notera att dessa månader också är de mest turistiga, så förvänta dig stora folkmassor, särskilt vid de viktigaste turistmålen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None