Caleta del Sebo
Resa direkt till Haría med färja
Haría
Se priser

Hur tar man sig från Caleta del Sebo till Haría med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Caleta del Sebo till Haría? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Caleta del Sebo till Haría är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Caleta del Sebo till Haría, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Caleta del Sebo till Haría så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Caleta del Sebo Haría som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Caleta del Sebo till Haría behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Caleta del Sebo till Haría

Avgångshamn
Caleta del Sebo
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Haría
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
5 km
Färjerederier
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Frekvens av överfarter
19 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Caleta del Sebo Haría: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Caleta del Sebo till Haría kan du hitta biljetter från 173 kr för en person om du reser utan bil till 173 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Caleta del Sebo till Haría är 173 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Caleta del Sebo till Haría är 25 minuter. De långsammaste färjorna tar 25 minuter att nå Haría, medan de snabbaste båtarna anländer till Haría på 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Caleta del Sebo kl 07:00. Den sista båten till Haría avgår från hamnen i Caleta del Sebo kl 10:00.

Genomsnittspris för en Caleta del Sebo till Haría färjeöverfart
173 kr
Prisintervall för färjor Caleta del Sebo Haría (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
173 kr - 173 kr
Genomsnittlig överfartstid Caleta del Sebo Haría
25 minuter
Avgångstid för första färjan till Haría
07:00
Tid då sista färjan avgår till Haría
10:00
Ankomsttid för första färjan till Haría
07:25
Ankomsttid för sista färjan till Haría
10:25

Varför ta en färja från Caleta del Sebo till Haría?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Caleta del Sebo till Haría vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Haría. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Caleta del Sebo till Haría är ett idealiskt sätt att resa.

För bekvämligheten i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Caleta del Sebo till Haría genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero-färja för de 5 km mellan Caleta del Sebo och Haría blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med ångrar att du anlände till Haría så snabbt!
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Caleta del Sebo till Haría, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Caleta del Sebo och Haría?

Om du vill resa mellan Caleta del Sebo och Haría med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Biosfera Express Caleta del Sebo Haría
Biosfera Express
Biosfera Express bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Caleta del Sebo och Haría. På Vivanoda kan du jämföra priser för Caleta del Sebo-Haría och boka en biljett från Biosfera Express mellan Caleta del Sebo och Haría. Biosfera Express kör 9 överfarter per dag till Haría från Caleta del Sebo och restiden är 30 minuter. Mer information om Biosfera Express
30 minuter
9 överfarter per dag
Lineas Maritimas Romero Caleta del Sebo Haría
Lineas Maritimas Romero
Lineas Maritimas Romero bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Caleta del Sebo och Haría. På Vivanoda kan du jämföra priser för Caleta del Sebo-Haría och boka en biljett från Lineas Maritimas Romero mellan Caleta del Sebo och Haría. Lineas Maritimas Romero kör 10 överfarter per dag till Haría från Caleta del Sebo och restiden är 30 minuter. Mer information om Lineas Maritimas Romero
30 minuter
10 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Caleta del Sebo? Var anländer båtarna i Haría?

Avgångshamn i Caleta del Sebo

Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romeros färjor till Haría avgår från följande hamnar i Caleta del Sebo:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Karta

Ankomsthamn i Haría

Lineas Maritimas Romero eller Biosfera Express fartyg anländer till Haría från följande hamnar:

Orzola
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Caleta del Sebo till Haría tar det minst 30 minuter att täcka de 5 km mellan Caleta del Sebo och Haría.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Caleta del Sebo och Haría på vintern) och färjerederiet (Biosfera Express och Lineas Maritimas Romero). Det finns för närvarande 19 överfarter per dag mellan Caleta del Sebo och Haría.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Caleta del Sebo och Haría: Biosfera Express och Lineas Maritimas Romero.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Under din överfart mellan Caleta del Sebo och Haría reser du 5 km.

För att åka med båt från Caleta del Sebo till Haría kan du hitta priser från 173 kr för det lägsta, till 173 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 173 kr.

Den första färjan avgår från Caleta del Sebo kl 07:00 till Haría.

Den sista färjan till Haría avgår vanligtvis från Caleta del Sebo kl 10:00.

Färja Caleta del Sebo Haría - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Caleta del Sebo till Haría

Vad kan man besöka och göra i Haría?

Haría är känt som "Lanzarotes trädgård" på grund av sin frodiga vegetation och många palmer. Ett besök i César Manriques kaktusträdgårdar, den berömda kanariska konstnären och arkitekten, är ett måste. Här kan man beundra en samling med över 1 000 kaktusarter från hela världen.

Ta en promenad genom de smala, pittoreska gatorna i Haría och upptäck Kanarieöarnas traditionella arkitektur med vitkalkade hus och träbalkonger. Missa inte ett besök i kyrkan Nuestra Señora de la Encarnación, en magnifik 1700-talsbyggnad som rymmer religiösa konstverk.

Det finns gott om naturområden att utforska i området runt Haría. Timanfaya nationalpark, med sina månlandskap och imponerande vulkaner, ligger bara några kilometer bort. Du kan boka en 4x4-utflykt för att upptäcka dessa unika geologiska formationer.

För att ta sig runt i området kan man hyra bil från Lanzarotes flygplats eller använda de lokala busslinjerna. Lanzarote har ett väl utbyggt bussnät, vilket innebär att du enkelt kan ta dig till andra städer på ön. Du kan också hyra en cykel eller vandra för att njuta av det vackra landskapet i och runt Haría.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid