Cairnryan
Resa direkt till Larne med färja
Larne
Se priser

Hur tar man sig från Cairnryan till Larne med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Cairnryan till Larne? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Cairnryan till Larne är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Cairnryan till Larne, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Cairnryan till Larne så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som P&O Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Cairnryan Larne som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta P&O Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Cairnryan till Larne behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Cairnryan till Larne

Avgångshamn
Cairnryan
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Larne
Storbritannien
Nordirland
Avstånd
52 km
Färjerederier
P&O Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Cairnryan Larne: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Cairnryan till Larne kan du hitta biljetter från 335 kr för en person om du reser utan bil till 3215 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Cairnryan till Larne är 1272 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Cairnryan till Larne är 2 timmar. De långsammaste färjorna tar 2 timmar att nå Larne, medan de snabbaste båtarna anländer till Larne på 2 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Cairnryan kl 04:00. Den sista båten till Larne avgår från hamnen i Cairnryan kl 20:00.

Genomsnittspris för en Cairnryan till Larne färjeöverfart
1272 kr
Prisintervall för färjor Cairnryan Larne (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
335 kr - 3215 kr
Genomsnittlig överfartstid Cairnryan Larne
2 timmar
Avgångstid för första färjan till Larne
04:00
Tid då sista färjan avgår till Larne
20:00
Ankomsttid för första färjan till Larne
06:00
Ankomsttid för sista färjan till Larne
22:00

Vilka bolag trafikerar mellan Cairnryan och Larne?

Om du vill resa mellan Cairnryan och Larne med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat P&O Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

P&O Ferries Cairnryan Larne
P&O Ferries
P&O Ferries är ett engelskt företag med säte i Dover. Det är listat på Vivanoda som är en jämförelseguide som gör att du kan hitta en billig P&O Ferries Cairnryan Larne-överfart. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cairnryan-Larne och boka en biljett från P&O Ferries mellan Cairnryan och Larne. Mer information om P&O Ferries

Var avgår färjorna från i Cairnryan? Var anländer båtarna i Larne?

Avgångshamn i Cairnryan

P&O Ferriess färjor till Larne avgår från följande hamnar i Cairnryan:

Cairnryan
Karta

Ankomsthamn i Larne

P&O Ferries fartyg anländer till Larne från följande hamnar:

Larne Car Ferry Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Cairnryan Larne - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Cairnryan till Larne

Vad kan man besöka och göra i Larne?

En av juvelerna i Larnes krona är Cairncastle Castle, som ligger bara några kilometer från staden. Detta 1600-talsslott erbjuder en hisnande utsikt över kusten och den omgivande landsbygden. Det är också känt för sin koppling till den populära TV-serien "Game of Thrones".

För naturälskare är Carnfunnock Park ett måste. Med sina stora trädgårdar, pittoreska lekplatser och skogsområden är det ett utmärkt ställe att koppla av och njuta av naturen. Parken erbjuder också utomhusaktiviteter som minigolf, bågskytte och vandringsleder.

Larnes stränder är också väl värda ett besök. Browns Bay är en pittoresk strand med klart, grunt vatten, perfekt för en familjedag ute. Ballygally Beach erbjuder spektakulär havsutsikt och är perfekt för en lugn promenad.

När du besöker Larne får du inte missa stadens museum. Här finns en fascinerande samling historiska artefakter som berättar stadens historia från stenåldern till idag. Museet erbjuder också interaktiva utställningar som gör det möjligt för besökare att fördjupa sig i regionens rika förflutna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid