Cagliari
Resa direkt till Arbatax med färja
Arbatax
Se priser

Hur tar man sig från Cagliari till Arbatax med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Cagliari till Arbatax? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Cagliari till Arbatax är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Cagliari till Arbatax, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Cagliari till Arbatax så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Tirrenia di Navigazione. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Cagliari Arbatax som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Tirrenia di Navigazione-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Cagliari till Arbatax behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Cagliari till Arbatax

Avgångshamn
Cagliari
Italien
Sardinien
Ankomsthamn
Arbatax
Italien
Sardinien
Avstånd
94 km
Färjerederier
Tirrenia di Navigazione
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Cagliari och Arbatax?

Om du vill resa mellan Cagliari och Arbatax med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Tirrenia di Navigazione som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Tirrenia di Navigazione Cagliari Arbatax
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione är ett färjerederi med säte i Cagliari, Sardinien. Företaget grundades 1946 och erbjuder överfarter till flera destinationer i Italien och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cagliari-Arbatax och boka en biljett från Tirrenia di Navigazione mellan Cagliari och Arbatax. Mer information om Tirrenia di Navigazione

Var avgår färjorna från i Cagliari? Var anländer båtarna i Arbatax?

Avgångshamn i Cagliari

Tirrenia di Navigaziones färjor till Arbatax avgår från följande hamnar i Cagliari:

Cagliari
Karta

Ankomsthamn i Arbatax

Tirrenia di Navigazione fartyg anländer till Arbatax från följande hamnar:

Porti di Tortoli Arbatax
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Cagliari Arbatax - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Cagliari till Arbatax

Vad kan man besöka och göra i Arbatax?

En av Arbatax huvudattraktioner är den berömda Porphyry Red Rock, en unik klippformation. Klippan kännetecknas av sin klarröda färg och imponerande form, och erbjuder hisnande vyer över Medelhavet.

Stränderna i Arbatax är också makalöst vackra. Porto Frailis-stranden är en av de mest populära, med sin fina sand och kristallklara vatten som är perfekt för simning och dykning. Naturälskare kan också bege sig till naturreservatet Capo Monte Santo, där de kan beundra en rik variation av flora och fauna.

För historieintresserade erbjuder Arbatax också några intressanta arkeologiska fyndplatser. Nuraghe Scalas är ett gammalt bronsålderstorn som ligger bara några kilometer från staden. Besökare kan utforska ruinerna av denna gamla struktur och lära sig mer om den nuragiska civilisationen som byggde den.

När det gäller lokala transporter är Arbatax lättillgängligt med bil. Det är också möjligt att ta sig till staden med färja från det italienska fastlandet. Väl framme kan besökarna ta buss eller taxi för att utforska de olika attraktionerna i och runt staden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid