Cádiz
Resa direkt till Santa Cruz de Tenerife med färja
Santa Cruz de Tenerife
Se priser

Hur tar man sig från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Cádiz Santa Cruz de Tenerife som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife

Avgångshamn
Cádiz
Spanien
andalusien
Ankomsthamn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
1293 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
49 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Cádiz Santa Cruz de Tenerife: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife kan du hitta biljetter från 2035 kr för en person om du reser utan bil till 6603 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Cádiz till Santa Cruz de Tenerife är 4325 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife är 20 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 20 timmar 30 minuter att nå Santa Cruz de Tenerife, medan de snabbaste båtarna anländer till Santa Cruz de Tenerife på 20 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Cádiz kl 14:00.

Genomsnittspris för en Cádiz till Santa Cruz de Tenerife färjeöverfart
4325 kr
Prisintervall för färjor Cádiz Santa Cruz de Tenerife (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
2035 kr - 6603 kr
Genomsnittlig överfartstid Cádiz Santa Cruz de Tenerife
20 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Santa Cruz de Tenerife
14:00
Ankomsttid för första färjan till Santa Cruz de Tenerife
09:30

Varför ta en färja från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Santa Cruz de Tenerife. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Du får en 360-graders utsikt över havet från hamnen i Cádiz till Santa Cruz de Tenerife, oavsett om du äter lunch eller kopplar av i någon av fartygets lounger. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Färjor är idealiska för familjer!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Cádiz kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Santa Cruz de Tenerife flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Cádiz-Santa Cruz de Tenerife kan du gå ut på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Santa Cruz de Tenerife full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife?

Om du vill resa mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Cádiz Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cádiz-Santa Cruz de Tenerife och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea kör 1 överfarter i veckan till Santa Cruz de Tenerife från Cádiz och restiden är 49 timmar. Mer information om Acciona Trasmediterránea
49 timmar
1 överfarter i veckan
Naviera Armas Cádiz Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cádiz-Santa Cruz de Tenerife och boka en biljett från Naviera Armas mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife. Mer information om Naviera Armas

Var avgår färjorna från i Cádiz? Var anländer båtarna i Santa Cruz de Tenerife?

Avgångshamn i Cádiz

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armass färjor till Santa Cruz de Tenerife avgår från följande hamnar i Cádiz:

Estacion Maritima Cádiz
Karta

Ankomsthamn i Santa Cruz de Tenerife

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Santa Cruz de Tenerife från följande hamnar:

Santa Cruz de Tenerife
Karta
Santa Cruz de Tenerife
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife tar det minst 49 timmar att täcka de 1293 km mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife på vintern) och färjerederiet (Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife: Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din överfart mellan Cádiz och Santa Cruz de Tenerife reser du 1293 km.

För att åka med båt från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife kan du hitta priser från 2035 kr för det lägsta, till 6603 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 4325 kr.

Den första färjan avgår från Cádiz kl 14:00 till Santa Cruz de Tenerife.

Färja Cádiz Santa Cruz de Tenerife - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Cádiz till Santa Cruz de Tenerife

Vad kan man besöka och göra i Santa Cruz de Tenerife?

En av Santa Cruz främsta attraktioner är den magnifika strandpromenaden, kantad av palmer och med en hisnande utsikt över Atlanten. Las Teresitas-stranden är ett populärt resmål för avkoppling, med sin gyllene sand som importerats från Sahara, medan vattensportentusiaster kan utnyttja Las Gaviotas-stranden för surfing eller vindsurfing.

När man promenerar genom stadens centrum kan man beundra den magnifika arkitekturen i byggnader som det ikoniska Auditorium de Tenerife, ritat av arkitekten Santiago Calatrava, eller den magnifika Basilica de Nuestra Señora de la Concepción, som rymmer en staty av Jungfru Maria.

Museum of Modern Art är en av stadens kulturella pärlor med en imponerande samling verk av lokala och internationella konstnärer. Shoppingentusiaster kommer inte att bli besvikna, med massor av designerbutiker och stora varumärken att utforska.

För naturälskare erbjuder området runt Santa Cruz otaliga möjligheter att utforska öns naturliga skönhet. I nationalparken Teide, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, finns Spaniens högsta topp, Mount Teide, som bjuder på spektakulära landskap och vandringsmöjligheter. Resenärer kan också besöka den pittoreska fiskebyn San Andrés, känd för sitt kristallklara vatten och sina lugna stränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid