Rekommenderad rutt
Cádiz
Resa direkt till Puerto del Rosario med färja
Puerto del Rosario
Se priser
Alternativa rutter
Cádiz
Resa med färja till Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Resa med flyg, färja till Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Se priser

Hur tar man sig från Cádiz till Puerto del Rosario med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Cádiz till Puerto del Rosario? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Cádiz till Puerto del Rosario är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Cádiz till Puerto del Rosario, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Cádiz till Puerto del Rosario så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Cádiz Puerto del Rosario som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Cádiz till Puerto del Rosario behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Cádiz till Puerto del Rosario

Avgångshamn
Cádiz
Spanien
andalusien
Ankomsthamn
Puerto del Rosario
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
1140 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Cádiz till Puerto del Rosario?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Cádiz till Puerto del Rosario vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Puerto del Rosario. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Cádiz till Puerto del Rosario är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Cádiz-Puerto del Rosario, från ombordstigning i hamnen i Cádiz till avstigning i Puerto del Rosario, står kvalificerad och leende personal från Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Cádiz till Puerto del Rosario, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Cádiz Puerto del Rosario är raka motsatsen! Färjor som drivs av Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du anländer till Puerto del Rosario utan stress och helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Cádiz och Puerto del Rosario?

Om du vill resa mellan Cádiz och Puerto del Rosario med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Cádiz Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cádiz-Puerto del Rosario och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Cádiz och Puerto del Rosario. Mer information om Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas Cádiz Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Cádiz-Puerto del Rosario och boka en biljett från Naviera Armas mellan Cádiz och Puerto del Rosario. Mer information om Naviera Armas

Var avgår färjorna från i Cádiz? Var anländer båtarna i Puerto del Rosario?

Avgångshamn i Cádiz

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armass färjor till Puerto del Rosario avgår från följande hamnar i Cádiz:

Estacion Maritima Cádiz
Karta

Ankomsthamn i Puerto del Rosario

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Puerto del Rosario från följande hamnar:

Puerto del Rosario
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Cádiz och Puerto del Rosario: Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din överfart mellan Cádiz och Puerto del Rosario reser du 1140 km.

Färja Cádiz Puerto del Rosario - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Cádiz till Puerto del Rosario

Vad kan man besöka och göra i Puerto del Rosario?

Puerto del Rosarios huvudattraktion är den historiska stadskärnan. Promenera längs kullerstensgatorna och upptäck färgglada byggnader i typisk kanarisk arkitektonisk stil. Passa på att stanna till vid kyrkan Nuestra Señora del Rosario, en vacker gudstjänstlokal med anor från 1700-talet.

Museo de la Ciudad är också ett måste i Puerto del Rosario. Museet har en varierad samling av modern konst och lokalt hantverk som ger en inblick i regionens kultur och historia.

För att ta sig runt i staden erbjuder Puerto del Rosario en mängd olika transportmedel. Det mest praktiska är att gå till fots, eftersom staden är kompakt och lättillgänglig. De smala gatorna och små torgen är perfekta att strosa runt på och utforska i sin egen takt.

Om du föredrar ett snabbare alternativ finns det även taxibilar och lokala bussar. Taxibilar är i allmänhet lätta att hitta i Puerto del Rosario och är ett bekvämt sätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Lokalbussarna går ganska regelbundet och är relativt billiga, vilket gör dem till ett bekvämt alternativ för att nå andra destinationer på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid