Burtonport
Resa direkt till Arranmore med färja
Arranmore
Se priser

Hur tar man sig från Burtonport till Arranmore med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Burtonport till Arranmore? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Burtonport till Arranmore är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Burtonport till Arranmore, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Burtonport till Arranmore så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Arranmore Car & Passenger Ferry Service. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Burtonport Arranmore som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Arranmore Car & Passenger Ferry Service-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Burtonport till Arranmore behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Burtonport till Arranmore

Avgångshamn
Burtonport
Irland
Ankomsthamn
Arranmore
Irland
Avstånd
4 km
Färjerederier
Arranmore Car & Passenger Ferry Service
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Burtonport och Arranmore?

Om du vill resa mellan Burtonport och Arranmore med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Arranmore Car & Passenger Ferry Service som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Arranmore Car & Passenger Ferry Service Burtonport Arranmore
Arranmore Car & Passenger Ferry Service
Arranmore Car & Passenger Ferry Service bedriver färjetrafik till Irland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Burtonport och Arranmore. På Vivanoda kan du jämföra priser för Burtonport-Arranmore och boka en biljett från Arranmore Car & Passenger Ferry Service mellan Burtonport och Arranmore. Mer information om Arranmore Car & Passenger Ferry Service

Var avgår färjorna från i Burtonport? Var anländer båtarna i Arranmore?

Avgångshamn i Burtonport

Arranmore Car & Passenger Ferry Services färjor till Arranmore avgår från följande hamnar i Burtonport:

Burtonport
Karta

Ankomsthamn i Arranmore

Arranmore Car & Passenger Ferry Service fartyg anländer till Arranmore från följande hamnar:

Arranmore
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Burtonport Arranmore - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Burtonport till Arranmore

Vad kan man besöka och göra i Arranmore?

Huvudattraktionen på ön är Arranmores fyr, som erbjuder en magnifik utsikt över Atlanten. Det är också ett utmärkt ställe att få syn på delfiner och valar som ofta vistas i de omgivande vattnen. Nära fyren finns en liten, avskild strand som är perfekt för avkoppling och bad.

Ett annat måste är församlingskyrkan Saint-Columba. Kyrkan är från 1800-talet och är känd för sin gotiska arkitektur och sina magnifika glasmålningar. Kyrkans interiör är lika imponerande, med sina färgglada fresker och religiösa statyer.

För att upptäcka områdets naturliga skönhet rekommenderar vi att du tar vandringslederna som går kors och tvärs över ön. Lighthouse Trail erbjuder panoramautsikt över branta klippor och grönskande dalar. Glen Head Trail går genom ett skyddat naturreservat, där du kan se en mängd olika sjöfåglar och sällsynta växter.

När det gäller lokala transporter är det smidigaste sättet att ta sig till Arranmore med färja från Middletowns hamn. Resan tar ca 15 minuter och redan där får man en fantastisk utsikt över ön. Väl framme på ön kan du utforska området till fots eller hyra en cykel för att enkelt ta dig runt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid