Bunbeg
Resa direkt till Tory Island med färja
Tory Island
Se priser

Hur tar man sig från Bunbeg till Tory Island med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Bunbeg till Tory Island? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Bunbeg till Tory Island är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Bunbeg till Tory Island, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Bunbeg till Tory Island så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Donegal Coastal Cruises. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Bunbeg Tory Island som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Donegal Coastal Cruises-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Bunbeg till Tory Island behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Bunbeg till Tory Island

Avgångshamn
Bunbeg
Irland
Ankomsthamn
Tory Island
Irland
Avstånd
23 km
Färjerederier
Donegal Coastal Cruises
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Bunbeg och Tory Island?

Om du vill resa mellan Bunbeg och Tory Island med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Donegal Coastal Cruises som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Donegal Coastal Cruises Bunbeg Tory Island
Donegal Coastal Cruises
Donegal Coastal Cruises bedriver färjetrafik till Irland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Bunbeg och Tory Island. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bunbeg-Tory Island och boka en biljett från Donegal Coastal Cruises mellan Bunbeg och Tory Island. Mer information om Donegal Coastal Cruises

Var avgår färjorna från i Bunbeg? Var anländer båtarna i Tory Island?

Avgångshamn i Bunbeg

Donegal Coastal Cruisess färjor till Tory Island avgår från följande hamnar i Bunbeg:

Bunbeg
Karta

Ankomsthamn i Tory Island

Donegal Coastal Cruises fartyg anländer till Tory Island från följande hamnar:

Tory Island
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Bunbeg Tory Island - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Bunbeg till Tory Island

Vad kan man besöka och göra i Tory Island?

En av huvudattraktionerna på Tory Island är det stora runda tornet Balor. Det medeltida tornet, med anor från 600-talet, ligger på en klippa och erbjuder en hisnande utsikt över Atlanten. Besökare kan också utforska Dun Bhaloir Fort, ett gammalt förhistoriskt befäst fort som berättar om öns rika och gamla historia.

På Tory Island kan kulturälskare träffa lokalbefolkningen som är känd för att bevara den gaeliska traditionen. Du kan fördjupa dig i den irländska kulturen genom att lyssna på de äldres berättelser och delta i traditionella musikframträdanden.

För att ta sig runt på ön kan man hyra cyklar eller utnyttja de många vandringslederna som erbjuder magnifik utsikt över kustlandskapet. Tory Island kan också nås med färja från byn Magheroarty på Donegals huvudkust. Färjorna går regelbundet och besökare kan tillbringa en dag eller längre på ön.

Förutom kulturella sevärdheter är Tory Island också känd för sitt varierade djurliv. Fågelskådare kan se sällsynta fågelarter som lunnefåglar, stormfåglar och pilgrimsfalkar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid