Bueu
Resa direkt till Ons med färja
Ons
Se priser

Hur tar man sig från Bueu till Ons med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Bueu till Ons? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Bueu till Ons är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Bueu till Ons, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Bueu till Ons så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Mar de Ons eller Naviera Nabia. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Bueu Ons som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Mar de Ons eller Naviera Nabia-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Bueu till Ons behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Bueu till Ons

Avgångshamn
Bueu
Spanien
Galicien
Ankomsthamn
Ons
Spanien
Galicien
Avstånd
13 km
Färjerederier
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frekvens av överfarter
7 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Bueu till Ons?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Bueu till Ons vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Ons. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Bueu till Ons är ett idealiskt sätt att resa.

Att äntligen ta sig tid att resa
Det är välkänt att vi lever i ett samhälle där allt måste gå fort, snabbare och snabbare. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Mar de Ons eller Naviera Nabia-färja för de 13 km mellan Bueu och Ons blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med ångrar att du anlände till Ons så snabbt!
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Som en allmän regel är en resa från Bueu till Ons mycket snabbare med flyg. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Bueu-Ons på Naviera Nabia eller Mar de Ons-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Bueu till Ons, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Mar de Ons eller Naviera Nabia-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Bueu och Ons?

Om du vill resa mellan Bueu och Ons med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Mar de Ons eller Naviera Nabia som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Mar de Ons Bueu Ons
Mar de Ons
Mar de Ons är ett färjerederi med säte i Spanien som erbjuder överfarter mellan de galiciska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bueu-Ons och boka en biljett från Mar de Ons mellan Bueu och Ons. Mar de Ons kör 8 överfarter i veckan till Ons från Bueu och restiden är 55 minuter. Mer information om Mar de Ons
55 minuter
8 överfarter i veckan
Naviera Nabia Bueu Ons
Naviera Nabia
Naviera Nabia bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Bueu och Ons. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bueu-Ons och boka en biljett från Naviera Nabia mellan Bueu och Ons. Naviera Nabia kör 6 överfarter per dag till Ons från Bueu och restiden är 55 minuter. Mer information om Naviera Nabia
55 minuter
6 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Bueu? Var anländer båtarna i Ons?

Avgångshamn i Bueu

Mar de Ons eller Naviera Nabias färjor till Ons avgår från följande hamnar i Bueu:

Bueu
Karta

Ankomsthamn i Ons

Naviera Nabia eller Mar de Ons fartyg anländer till Ons från följande hamnar:

Ons Island
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Bueu till Ons tar det minst 55 minuter att täcka de 13 km mellan Bueu och Ons.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Bueu och Ons på vintern) och färjerederiet (Mar de Ons och Naviera Nabia). Det finns för närvarande 7 överfarter per dag mellan Bueu och Ons.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Bueu och Ons: Mar de Ons och Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din överfart mellan Bueu och Ons reser du 13 km.

Färja Bueu Ons - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Bueu till Ons

Vad kan man besöka och göra i Ons?

En av de sevärdheter man inte får missa när man besöker Ons är nationalparken Atlantic Islands. Parken består av flera öar, inklusive Ons, och erbjuder en stor variation av flora och fauna. Besökare kan dra nytta av välskötta vandringsleder för att upptäcka magnifika vita sandstränder, avskilda vikar och frodig vegetation. Ons är också känt för sitt kristallklara vatten, perfekt för snorkling och simning.

En annan av öns sevärdheter är byn Ons, som har en permanent befolkning på cirka 80 personer. Denna charmiga fiskeby har en autentisk, traditionell atmosfär. Här finns flera restauranger som serverar färska fisk- och skaldjursrätter, samt barer och lokala hantverksbutiker.

Det bästa alternativet för att ta sig till Ons är att ta en färja från staden Bueu. Båtar går regelbundet mellan de två orterna under hela dagen. Väl framme på ön kan du ta dig runt till fots eller med cykel, eftersom inga privata bilar är tillåtna. Detta bevarar miljön och gör att du kan njuta av lugnet på platsen till fullo.

För dem som vill förlänga sin vistelse på Ons rekommenderar vi ett besök i den vackra närliggande staden Vigo. Vigo är Galiciens största stad och erbjuder en intressant kombination av stränder, berg och ett rikt kulturliv. Här finns också Atlantic Marine-Terrestrial Park, där du kan upptäcka många arter av marina djur.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid