Brest
Resa direkt till Ouessant med färja
Ouessant
Se priser

Hur tar man sig från Brest till Ouessant med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Brest till Ouessant? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Brest till Ouessant är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Brest till Ouessant, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Brest till Ouessant så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Penn Ar Bed. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Brest Ouessant som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Penn Ar Bed-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Brest till Ouessant behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Brest till Ouessant

Avgångshamn
Brest
Frankrike
Bretagne
Ankomsthamn
Ouessant
Frankrike
Bretagne
Avstånd
45 km
Färjerederier
Penn Ar Bed
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Brest och Ouessant?

Om du vill resa mellan Brest och Ouessant med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Penn Ar Bed som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Penn Ar Bed Brest Ouessant
Penn Ar Bed
Penn Ar Bed bedriver färjetrafik till Frankrike, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Brest och Ouessant. På Vivanoda kan du jämföra priser för Brest-Ouessant och boka en biljett från Penn Ar Bed mellan Brest och Ouessant. Mer information om Penn Ar Bed

Var avgår färjorna från i Brest? Var anländer båtarna i Ouessant?

Avgångshamn i Brest

Penn Ar Beds färjor till Ouessant avgår från följande hamnar i Brest:

Brest - Penn Ar Bed
Karta

Ankomsthamn i Ouessant

Penn Ar Bed fartyg anländer till Ouessant från följande hamnar:

Ile de Ouessant
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid