Bojden
Resa direkt till Fynshav med färja
Fynshav
Se priser

Hur tar man sig från Bojden till Fynshav med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Bojden till Fynshav? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Bojden till Fynshav är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Bojden till Fynshav, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Bojden till Fynshav så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som AlsFærgen. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Bojden Fynshav som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta AlsFærgen-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Bojden till Fynshav behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Bojden till Fynshav

Avgångshamn
Bojden
Danmark
Ankomsthamn
Fynshav
Danmark
Avstånd
15 km
Färjerederier
AlsFærgen
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Bojden och Fynshav?

Om du vill resa mellan Bojden och Fynshav med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat AlsFærgen som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

AlsFærgen Bojden Fynshav
AlsFærgen
AlsFærgen bedriver färjetrafik till Danmark, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Bojden och Fynshav. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bojden-Fynshav och boka en biljett från AlsFærgen mellan Bojden och Fynshav. Mer information om AlsFærgen

Var avgår färjorna från i Bojden? Var anländer båtarna i Fynshav?

Avgångshamn i Bojden

AlsFærgens färjor till Fynshav avgår från följande hamnar i Bojden:

Bojden
Karta

Ankomsthamn i Fynshav

AlsFærgen fartyg anländer till Fynshav från följande hamnar:

Port of Fynshav
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Bojden Fynshav - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Bojden till Fynshav

Vad kan man besöka och göra i Fynshav?

En av Fynshavs största attraktioner är den magnifika hamnen. Du kan promenera längs kajen och beundra de traditionella segelbåtarna som ligger förtöjda där, vilket ger en romantisk touch till denna charmiga kuststad. Njut av färska skaldjur på en av restaurangerna vid havet, där du kan avnjuta en utsökt måltid medan du njuter av den hisnande utsikten över vattnet.

Om du är intresserad av lokal historia ska du besöka Ærøskøbings museum, som berättar den fascinerande historien om ön. Här finns samlingar av historiska föremål och utställningar om fiske, jordbruk och det dagliga livet för öns invånare.

Området runt Fynshav erbjuder också mycket att utforska. Du kan utforska den omgivande landsbygden med sina vidsträckta fält, liksom de pittoreska små städer och byar som finns i regionen. Att hyra en cykel är ett utmärkt sätt att ta sig runt och dra full nytta av den naturliga skönheten på landsbygden.

För den som vill utforska ön ytterligare är färjor det perfekta transportmedlet. Du kan besöka grannön Ærøskøbing, känd för sin traditionella arkitektur och charmiga gränder. Glöm inte att besöka Marstal slott, bara några kilometer från Fynshav. Detta magnifika 1700-talsslott är omgivet av lummiga trädgårdar och erbjuder hisnande utsikt över havet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid