Bergen
Resa direkt till Rosendal med färja
Rosendal
Se priser

Hur tar man sig från Bergen till Rosendal med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Bergen till Rosendal? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Bergen till Rosendal är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Bergen till Rosendal, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Bergen till Rosendal så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Rødne Fjord Cruise. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Bergen Rosendal som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Rødne Fjord Cruise-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Bergen till Rosendal behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Bergen till Rosendal

Avgångshamn
Bergen
Norge
Ankomsthamn
Rosendal
Norge
Avstånd
58 km
Färjerederier
Rødne Fjord Cruise
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Bergen Rosendal: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Bergen till Rosendal kan du hitta biljetter från 439 kr för en person om du reser utan bil till 439 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Bergen till Rosendal är 439 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Bergen till Rosendal är 1 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 30 minuter att nå Rosendal, medan de snabbaste båtarna anländer till Rosendal på 1 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Bergen kl 09:15. Den sista båten till Rosendal avgår från hamnen i Bergen kl 16:55.

Genomsnittspris för en Bergen till Rosendal färjeöverfart
439 kr
Prisintervall för färjor Bergen Rosendal (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
439 kr - 439 kr
Genomsnittlig överfartstid Bergen Rosendal
1 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Rosendal
09:15
Tid då sista färjan avgår till Rosendal
16:55
Ankomsttid för första färjan till Rosendal
10:45
Ankomsttid för sista färjan till Rosendal
18:25

Vilka bolag trafikerar mellan Bergen och Rosendal?

Om du vill resa mellan Bergen och Rosendal med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Rødne Fjord Cruise som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Rødne Fjord Cruise Bergen Rosendal
Rødne Fjord Cruise
Rødne Fjord Cruise bedriver färjetrafik till Norge, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Bergen och Rosendal. På Vivanoda kan du jämföra priser för Bergen-Rosendal och boka en biljett från Rødne Fjord Cruise mellan Bergen och Rosendal. Rødne Fjord Cruise kör 14 överfarter i veckan till Rosendal från Bergen och restiden är 1 timmar 55 minuter. Mer information om Rødne Fjord Cruise
1 timmar 55 minuter
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Bergen? Var anländer båtarna i Rosendal?

Avgångshamn i Bergen

Rødne Fjord Cruises färjor till Rosendal avgår från följande hamnar i Bergen:

Bergen
Karta
Flesland
Karta

Ankomsthamn i Rosendal

Rødne Fjord Cruise fartyg anländer till Rosendal från följande hamnar:

Rosendal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Bergen Rosendal - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Bergen till Rosendal

Vad kan man besöka och göra i Rosendal?

En av Rosendals huvudattraktioner är den magnifika Bardehus herrgård. Detta imponerande slott byggdes på 1600-talet och är omgivet av fantastiska trädgårdar och erbjuder en hisnande utsikt över de omgivande bergen. Besökare kan utforska de rikt dekorerade rummen och upptäcka den fascinerande historien om detta adliga residens.

Vandringsentusiaster kommer att bli förtjusta över Rosendals magnifika vandringsleder. Folgefonna nationalpark ligger i närheten och erbjuder vandringar som passar alla förmågor, med spektakulär utsikt över glaciärer, fjordar och vattenfall. Passa på att besöka Bondhusvatnet, en magnifik sjö vid foten av glaciären Bondhusbreen. Du kan till och med simma i det klara, uppfriskande vattnet om du är modig nog!

För kulturälskare är Rosendals museum ett måste. Museet presenterar den lokala historien genom en mängd olika utställningar med traditionellt hantverk, historiska föremål och lokal konst. Här visas också moderna och samtida konstverk.

För att ta sig runt Rosendal och det omgivande området kan besökare välja att cykla, ett mycket populärt transportmedel i denna vackra region. De välskötta cykelvägarna erbjuder ett trevligt och miljövänligt sätt att utforska det omgivande området. Bussar finns också tillgängliga för att ta sig runt i området, men att hyra en bil kan vara ett praktiskt alternativ för dem som vill utforska de mer avlägsna hörnen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid