Resa med båt från Bari till Montenegro

Att resa med färja från Bari till Montenegro är ett utmärkt val! Bari Montenegro-färjor körs av 1 rederier (Montenegro Lines) som trafikerar hamnarna i Bar och Bari.

För att vara säker på att hitta en billig Bari Montenegro båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Montenegro Lines.

Färja Bari Montenegro i siffror

Länder
Italien
Montenegro
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Bari Montenegro färjerutter

Letar du efter en Bari till Montenegro färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Bari och Montenegro. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Montenegro Lines erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Bari eller Bar använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Bari Montenegro färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Montenegro Lines. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Bari och Montenegro!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Bari Montenegro - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Bari till Montenegro

Montenegro: Färjeresa och upptäckt av landet

Hamnar i Montenegro :
Montenegro har tre huvudhamnar från vilka du kan ge dig ut på en färjeresa. Hamnen i Kotor, som ligger i Kotorbukten, är en populär utgångspunkt för att utforska den vackra bukten och de pittoreska omgivningarna. Hamnen i Bar, på den adriatiska kusten, erbjuder också förbindelser till många internationella destinationer, vilket gör den till ett bekvämt val för resenärer från andra delar av landet. Slutligen är hamnen i Zelenika, nära Herceg Novi, en annan idealisk utgångspunkt för att utforska det klara vattnet i Adriatiska havet.

Montenegros öar :
För den som älskar vacker natur är Montenegros öar ett absolut måste. Kotorskärgården omfattar flera magnifika öar, som Mamula Island och hotellön Sveti Stefan, som erbjuder hisnande landskap och orörda sandstränder. Färjor tar dig till några av dessa öar, där du kan koppla av på stranden, njuta av vattensporter eller utforska traditionella byar.

Montenegro: När är det bästa säsongen att resa?

Den bästa tiden att besöka Montenegro är utan tvekan på sommaren, från juni till september. Under denna period har landet ett varmt och soligt klimat, perfekt för att koppla av på stränderna vid den adriatiska kusten eller utforska de charmiga historiska städerna som Kotor och Budva. Medeltemperaturen under denna period ligger mellan 25 och 30 grader Celsius, vilket gör det till ett utmärkt resmål för soltörstande.

Men om du föredrar att undvika turistmassorna och dra nytta av lägre priser, är våren och hösten också bra tider att besöka Montenegro. På våren, i april och maj, är temperaturerna behagliga och landskapet frodigt, vilket gör det till en perfekt tid för vandring i nationalparker som Durmitor. På hösten, i september och oktober, är temperaturerna fortfarande milda och du kan njuta av de vackra höstfärgerna i bergen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None