Ayvalik
Resa direkt till Mytilene med färja
Mytilene
Se priser

Hur tar man sig från Ayvalik till Mytilene med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ayvalik till Mytilene? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ayvalik till Mytilene är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ayvalik till Mytilene, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ayvalik till Mytilene så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Turyol. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ayvalik Mytilene som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Turyol-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ayvalik till Mytilene behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ayvalik till Mytilene

Avgångshamn
Ayvalik
Turkiet
Ankomsthamn
Mytilene
Grekland
Norra Egeiska öarna
Avstånd
26 km
Färjerederier
Turyol
Frekvens av överfarter
2 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Ayvalik Mytilene: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Ayvalik till Mytilene kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 1122 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Ayvalik till Mytilene är 671 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Ayvalik till Mytilene är 1 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 30 minuter att nå Mytilene, medan de snabbaste båtarna anländer till Mytilene på 1 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Ayvalik kl 09:00.

Genomsnittspris för en Ayvalik till Mytilene färjeöverfart
671 kr
Prisintervall för färjor Ayvalik Mytilene (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 1122 kr
Genomsnittlig överfartstid Ayvalik Mytilene
1 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Mytilene
09:00
Ankomsttid för första färjan till Mytilene
10:30

Vilka bolag trafikerar mellan Ayvalik och Mytilene?

Om du vill resa mellan Ayvalik och Mytilene med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Turyol som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Turyol Ayvalik Mytilene
Turyol
Turyol bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ayvalik och Mytilene. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ayvalik-Mytilene och boka en biljett från Turyol mellan Ayvalik och Mytilene. Turyol kör 2 överfarter per dag till Mytilene från Ayvalik och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Turyol
1 timmar 30 minuter
2 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Ayvalik? Var anländer båtarna i Mytilene?

Avgångshamn i Ayvalik

Turyols färjor till Mytilene avgår från följande hamnar i Ayvalik:

Ayvalik
Karta

Ankomsthamn i Mytilene

Turyol fartyg anländer till Mytilene från följande hamnar:

Mytilene
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ayvalik Mytilene - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ayvalik till Mytilene

Vad kan man besöka och göra i Mytilene?

En av Mytilenes mest fascinerande sevärdheter är utan tvekan dess imponerande medeltida slott. Mytilene Castle byggdes på 600-talet av bysantinerna och erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden och Egeiska havet. Du kan utforska de befästa murarna och fördjupa dig i regionens historia.

Gamla stan i Mytilene är också en plats av särskilt intresse. Med sina smala gator och stenhus förflyttar denna charmiga del av staden dig tillbaka i tiden. Här finns hantverksbutiker, pittoreska kaféer och traditionella tavernor där du kan smaka på lokala specialiteter.

För att ta sig runt i staden finns det flera transportalternativ. Du kan enkelt ta dig runt till fots och utforska stadens olika gator och torg. Cykling är också ett populärt sätt att upptäcka Mytilene, med cykeluthyrning i hela staden. Om du föredrar kollektivtrafik går det regelbundet bussar mellan de olika delarna av staden.

Om du vill utforska Mytilenes omgivningar rekommenderar vi naturligtvis att du hyr en bil. Då kan du besöka öns vackra byar, avskilda stränder och avlägsna arkeologiska fyndplatser.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid