Arki
Resa direkt till Leipsoi med färja
Leipsoi
Se priser

Hur tar man sig från Arki till Leipsoi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Arki till Leipsoi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Arki till Leipsoi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Arki till Leipsoi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Arki till Leipsoi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Arki Leipsoi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Arki till Leipsoi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Arki till Leipsoi

Avgångshamn
Arki
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Leipsoi
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
10 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Arki och Leipsoi?

Om du vill resa mellan Arki och Leipsoi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Arki Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Arki-Leipsoi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Arki och Leipsoi. Mer information om Dodekanisos Seaways

Var avgår färjorna från i Arki? Var anländer båtarna i Leipsoi?

Avgångshamn i Arki

Dodekanisos Seawayss färjor till Leipsoi avgår från följande hamnar i Arki:

Arki
Karta

Ankomsthamn i Leipsoi

Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Leipsoi från följande hamnar:

Port of Leipsoi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Arki Leipsoi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Arki till Leipsoi

Vad kan man besöka och göra i Leipsoi?

Ön Leipsoi har mycket att erbjuda. Huvudbyn, även känd som Leipsoi, är en idealisk utgångspunkt för att utforska det omgivande området. Du kan vandra genom de smala gatorna och beundra de traditionella vitkalkade husen, prydda med färgglad bougainvillea. Passa på att stanna till vid det pittoreska torget, där du kan njuta av en traditionell grekisk kopp kaffe medan du tittar på det lokala livet.

Stränderna i Leipsoi är en annan stor attraktion. Chochlakoura-stranden är en av de mest populära, med sin fina sand och kristallklara turkosa vatten. Om du vill ha mer avskildhet kan du åka till de ensliga stränderna Limnionas eller Katsadia. Glöm inte att ta med din dykutrustning för att utforska havsbotten, som är rik på marint liv.

För den historieintresserade erbjuder Leipsoi också ett antal fascinerande arkeologiska platser. Artemistemplet är ett av de mest anmärkningsvärda på ön. Det byggdes under den hellenistiska perioden och från sin kulle har man en fantastisk utsikt över det omgivande området.

För att ta dig runt på ön kan du hyra en skoter eller fyrhjuling från de lokala uthyrningsfirmorna. Det är ett praktiskt och roligt sätt att ta sig runt och upptäcka öns alla hörn. Du kan också använda den lokala busstrafiken som förbinder de olika byarna i Leipsoi.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid