Ardrossan
Resa direkt till Campbeltown med färja
Campbeltown
Se priser

Hur tar man sig från Ardrossan till Campbeltown med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ardrossan till Campbeltown? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ardrossan till Campbeltown är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ardrossan till Campbeltown, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ardrossan till Campbeltown så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ardrossan Campbeltown som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ardrossan till Campbeltown behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ardrossan till Campbeltown

Avgångshamn
Ardrossan
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Campbeltown
Storbritannien
Skottland
Avstånd
56 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ardrossan och Campbeltown?

Om du vill resa mellan Ardrossan och Campbeltown med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Ardrossan Campbeltown
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ardrossan och Campbeltown. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ardrossan-Campbeltown och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Ardrossan och Campbeltown. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Ardrossan? Var anländer båtarna i Campbeltown?

Avgångshamn i Ardrossan

Caledonian MacBraynes färjor till Campbeltown avgår från följande hamnar i Ardrossan:

Ardrossan
Karta

Ankomsthamn i Campbeltown

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Campbeltown från följande hamnar:

Campbeltown
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ardrossan Campbeltown - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ardrossan till Campbeltown

Vad kan man besöka och göra i Campbeltown?

En av Campbeltowns främsta attraktioner är utan tvekan de världsberömda destillerierna. I den lilla staden finns inte mindre än tre destillerier som tillverkar äkta och välsmakande whisky. Whiskyälskare kan besöka destillerierna Glen Scotia, Springbank och Glengyle och lära sig mer om whiskytillverkningsprocessen. Självklart står också whiskyprovning på programmet!

Förutom whisky har Campbeltown också några intressanta historiska platser att upptäcka. Missa inte St Martin's Church från 1200-talet, med sin anmärkningsvärda gotiska arkitektur. Cross Hill Tower är också värt ett besök och erbjuder panoramautsikt över staden.

Om du är en utomhusentusiast erbjuder området runt Campbeltown spektakulär natur. Utforska Kintyrehalvön med sina sandstränder, karga klippor och pittoreska sjöar. Eller följ vandringsleden Kintyre Way, som tar dig genom hisnande landskap.

Det bästa alternativet för att ta sig runt i Campbeltown och det omgivande området är att hyra en bil. Då kan du enkelt ta dig runt och dra full nytta av den omgivande landsbygden. Det är också möjligt att resa med buss, även om tidtabellerna kan vara begränsade.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid