Ardrossan
Resa direkt till Brodick med färja
Brodick
Se priser

Hur tar man sig från Ardrossan till Brodick med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ardrossan till Brodick? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ardrossan till Brodick är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ardrossan till Brodick, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ardrossan till Brodick så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ardrossan Brodick som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ardrossan till Brodick behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ardrossan till Brodick

Avgångshamn
Ardrossan
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Brodick
Storbritannien
Skottland
Avstånd
22 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ardrossan och Brodick?

Om du vill resa mellan Ardrossan och Brodick med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Ardrossan Brodick
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ardrossan och Brodick. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ardrossan-Brodick och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Ardrossan och Brodick. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Ardrossan? Var anländer båtarna i Brodick?

Avgångshamn i Ardrossan

Caledonian MacBraynes färjor till Brodick avgår från följande hamnar i Ardrossan:

Ardrossan
Karta

Ankomsthamn i Brodick

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Brodick från följande hamnar:

Brodick
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ardrossan Brodick - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ardrossan till Brodick

Vad kan man besöka och göra i Brodick?

En av Brodicks höjdpunkter är det imponerande slottet, en imponerande byggnad som ligger på en kulle med utsikt över staden. Du kan utforska de välskötta trädgårdarna som omger slottet och njuta av panoramautsikten över det omgivande havet. Inne i slottet finns en fascinerande samling historiska föremål som berättar om regionens historia.

Om du är en utomhusentusiast erbjuder Brodick och det omgivande området en mängd utomhusaktiviteter. Du kan vandra genom de omgivande dalarna och bergen, utforska pittoreska stigar och beundra hisnande landskap. Isle of Arran är också känd för sin golfbana i världsklass, som säkert kommer att glädja golfentusiaster.

För att ta dig runt i området kan du hyra en cykel och utforska i din egen takt. Isle of Arran är kompakt, vilket gör det till en idealisk plats att cykla och njuta av den friska luften.

När det gäller att äta ute kommer du inte att bli besviken i Brodick. Staden erbjuder en mängd olika restauranger och kaféer, där du kan njuta av traditionella skotska rätter samt lokala specialiteter baserade på färska skaldjur. Passa på att prova någon av de berömda skotska whiskysorterna under ditt besök.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid