Antikythira
Resa direkt till Kissamos med färja
Kissamos
Se priser

Hur tar man sig från Antikythira till Kissamos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Antikythira till Kissamos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Antikythira till Kissamos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Antikythira till Kissamos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Antikythira till Kissamos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Sea Jets eller Lane Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Antikythira Kissamos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Sea Jets eller Lane Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Antikythira till Kissamos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Antikythira till Kissamos

Avgångshamn
Antikythira
Grekland
Attica
Ankomsthamn
Kissamos
Grekland
Kreta
Avstånd
54 km
Färjerederier
Sea Jets, Lane Sea Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Antikythira till Kissamos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Antikythira till Kissamos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kissamos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Antikythira till Kissamos är ett idealiskt sätt att resa.

Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ändå kommer du att njuta av att sätta segel från Antikythira på en Sea Jets eller Lane Sea Lines-färja som färdas de 54 km till Kissamos i mindre än 40 km/h. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med ångrar att du anlände till Kissamos så snabbt!
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. För överfarten Antikythira-Kissamos krävs inget tillägg så länge allt ditt bagage finns i din bil. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Kissamos. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Sea Jets eller Lane Sea Lines, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Antikythira och Kissamos när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Antikythira kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Antikythira till Kissamos länge.

Vilka bolag trafikerar mellan Antikythira och Kissamos?

Om du vill resa mellan Antikythira och Kissamos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Sea Jets eller Lane Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Sea Jets Antikythira Kissamos
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Antikythira-Kissamos och boka en biljett från Sea Jets mellan Antikythira och Kissamos. Mer information om Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Kissamos
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Antikythira och Kissamos. På Vivanoda kan du jämföra priser för Antikythira-Kissamos och boka en biljett från Lane Sea Lines mellan Antikythira och Kissamos. Mer information om Lane Sea Lines

Var avgår färjorna från i Antikythira? Var anländer båtarna i Kissamos?

Avgångshamn i Antikythira

Sea Jets eller Lane Sea Liness färjor till Kissamos avgår från följande hamnar i Antikythira:

Antikythira
Karta

Ankomsthamn i Kissamos

Lane Sea Lines eller Sea Jets fartyg anländer till Kissamos från följande hamnar:

Kissamos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Antikythira och Kissamos: Sea Jets och Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Sea Jets, Lane Sea Lines.

Under din överfart mellan Antikythira och Kissamos reser du 54 km.

Färja Antikythira Kissamos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Antikythira till Kissamos

Vad kan man besöka och göra i Kissamos?

Det första som fångar besökarnas blickar i Kissamos är den pittoreska hamnen. Promenera längs strandpromenaden och beundra de färgglada fiskebåtarna som försiktigt guppar på det kristallklara vattnet. Det är ett utmärkt ställe att koppla av och insupa atmosfären i staden.

En av de viktigaste sevärdheterna att besöka är det venetianska slottet Kissamos, även känt som Kastelli. Detta historiska slott byggdes på 1500-talet och har en fantastisk utsikt över staden och havet. Ta en promenad runt dess murar och upptäck dess fascinerande historia.

Om du är en historieälskare ska du besöka Kissamos arkeologiska museum. Här finns en rik samling artefakter från antiken, bland annat keramik, statyer och vardagsföremål från lokala arkeologiska utgrävningar.

Området runt Kissamos är också fullt av naturliga underverk. Besök gärna den berömda stranden Balos, som anses vara en av de vackraste på Kreta. Med sin fina sand, turkosa vatten och grunda lagun är det den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid