Anafi
Resa direkt till Sikinos med färja
Sikinos
Se priser

Hur tar man sig från Anafi till Sikinos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Anafi till Sikinos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Anafi till Sikinos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Anafi till Sikinos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Anafi till Sikinos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines eller LANE Sea Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Anafi Sikinos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines eller LANE Sea Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Anafi till Sikinos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Anafi till Sikinos

Avgångshamn
Anafi
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Sikinos
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
69 km
Färjerederier
ANEK Lines, LANE Sea Line
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
4 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Anafi till Sikinos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Anafi till Sikinos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Sikinos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Anafi till Sikinos är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Anafi till Sikinos, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på ANEK Lines eller LANE Sea Line-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Anafi-Sikinos kan du gå ut på ANEK Lines eller LANE Sea Line-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Sikinos full av energi.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Anafi-Sikinos, från ombordstigning i hamnen i Anafi till avstigning i Sikinos, står kvalificerad och leende personal från ANEK Lines eller LANE Sea Line till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Vilka bolag trafikerar mellan Anafi och Sikinos?

Om du vill resa mellan Anafi och Sikinos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines eller LANE Sea Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Anafi Sikinos
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Anafi-Sikinos och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Anafi-Sikinos och boka en biljett från ANEK Lines mellan Anafi och Sikinos. Mer information om ANEK Lines
LANE Sea Line Anafi Sikinos
LANE Sea Line
LANE Sea Line grundades 1985 och har sitt säte i Bari, Italien. Företaget betjänar hamnarna i Adriatiska havet i Italien och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Anafi-Sikinos och boka en biljett från LANE Sea Line mellan Anafi och Sikinos. Mer information om LANE Sea Line

Var avgår färjorna från i Anafi? Var anländer båtarna i Sikinos?

Avgångshamn i Anafi

ANEK Lines eller LANE Sea Lines färjor till Sikinos avgår från följande hamnar i Anafi:

Anafi
Karta

Ankomsthamn i Sikinos

LANE Sea Line eller ANEK Lines fartyg anländer till Sikinos från följande hamnar:

Sikinos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Anafi till Sikinos tar det minst 4 timmar 20 minuter att täcka de 69 km mellan Anafi och Sikinos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Anafi och Sikinos på vintern) och färjerederiet (ANEK Lines och LANE Sea Line). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Anafi och Sikinos.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Anafi och Sikinos: ANEK Lines och LANE Sea Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, LANE Sea Line.

Under din överfart mellan Anafi och Sikinos reser du 69 km.

Färja Anafi Sikinos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Anafi till Sikinos

Vad kan man besöka och göra i Sikinos?

En av Sikinos främsta attraktioner är dess huvudby, Chora. Byn är byggd på en brant kulle och erbjuder panoramautsikt över havet och grannöarna. De smala gatorna och vitkalkade husen skapar en autentisk och romantisk atmosfär. Besökare kan strosa längs kullerstensgatorna och beundra de vita kyrkorna och de vackra skuggiga torgen.

En annan sevärdhet som man inte får missa är klostret Zoodochos Pigi, som ligger nära Chora. Denna bysantinska fästning grundades på 900-talet och omvandlades till ett kloster på 1500-talet. Besökare kan utforska de gamla freskerna och njuta av lugnet på platsen.

För naturälskare erbjuder Sikinos också magnifika stränder och vandringsleder. Sikinos strand är den mest populära med sin gyllene sand och kristallklara vatten. Dykentusiaster kan utforska havsbotten, som är rik på marint liv. Vandrare kan följa den gamla mulåsnevägen från Chora till Episkopi, som erbjuder en spektakulär utsikt över ön.

Sikinos är en liten ö, så det är möjligt att ta sig runt till fots för att utforska de flesta av attraktionerna i byn Chora. För att besöka stränderna och de omgivande byarna är det dock lämpligt att hyra ett fordon, t.ex. en skoter eller bil. Det finns också bussförbindelser mellan de olika byarna på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid