Rekommenderad rutt
Anafi
Resa direkt till Diafani med färja
Diafani
Se priser
Alternativa rutter
Anafi
Resa med färja till Fri
Fri
Resa med färja till Diafani
Diafani
Se priser

Hur tar man sig från Anafi till Diafani med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Anafi till Diafani? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Anafi till Diafani är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Anafi till Diafani, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Anafi till Diafani så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Anafi Diafani som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries eller ANEK Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Anafi till Diafani behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Anafi till Diafani

Avgångshamn
Anafi
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Diafani
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
145 km
Färjerederier
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
8 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Anafi Diafani: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Anafi till Diafani kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 1966 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Anafi till Diafani är 1099 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Anafi till Diafani är 7 timmar 58 minuter. De långsammaste färjorna tar 9 timmar 5 minuter att nå Diafani, medan de snabbaste båtarna anländer till Diafani på 6 timmar 50 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Anafi kl 02:30.

Genomsnittspris för en Anafi till Diafani färjeöverfart
1099 kr
Prisintervall för färjor Anafi Diafani (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 1966 kr
Genomsnittlig överfartstid Anafi Diafani
7 timmar 58 minuter
Avgångstid för första färjan till Diafani
02:30
Ankomsttid för första färjan till Diafani
09:20
Ankomsttid för sista färjan till Diafani
11:35

Varför ta en färja från Anafi till Diafani?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Anafi till Diafani vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Diafani. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Anafi till Diafani är ett idealiskt sätt att resa.

Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeresan Anafi Diafani är precis tvärtom. Ombord, beroende på vilket fartyg från Blue Star Ferries eller ANEK Lines som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Diafani redan utvilad.
För en omtänksam personal
Under hela resan från Anafi till Diafani kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Vila i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Anafi till Diafani genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.

Vilka bolag trafikerar mellan Anafi och Diafani?

Om du vill resa mellan Anafi och Diafani med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries eller ANEK Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Anafi Diafani
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Anafi-Diafani och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Anafi-Diafani och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Anafi och Diafani. Mer information om Blue Star Ferries
ANEK Lines Anafi Diafani
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Anafi-Diafani och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Anafi-Diafani och boka en biljett från ANEK Lines mellan Anafi och Diafani. ANEK Lines kör 2 överfarter i veckan till Diafani från Anafi och restiden är 8 timmar 30 minuter. Mer information om ANEK Lines
8 timmar 30 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Anafi? Var anländer båtarna i Diafani?

Avgångshamn i Anafi

Blue Star Ferries eller ANEK Liness färjor till Diafani avgår från följande hamnar i Anafi:

Anafi
Karta

Ankomsthamn i Diafani

ANEK Lines eller Blue Star Ferries fartyg anländer till Diafani från följande hamnar:

Diafani
Karta
Andra alternativa avgångar från Anafi till Diafani
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Anafi till Diafani tar det minst 8 timmar 30 minuter att täcka de 145 km mellan Anafi och Diafani.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Anafi och Diafani på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries och ANEK Lines). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Anafi och Diafani.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Anafi och Diafani: Blue Star Ferries och ANEK Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Under din överfart mellan Anafi och Diafani reser du 145 km.

För att åka med båt från Anafi till Diafani kan du hitta priser från 231 kr för det lägsta, till 1966 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1099 kr.

Den första färjan avgår från Anafi kl 02:30 till Diafani.

Färja Anafi Diafani - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Anafi till Diafani

Vad kan man besöka och göra i Diafani?

En av Diafanis främsta attraktioner är den magnifika stenstranden. Med sitt kristallklara vatten är det den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen. De närliggande stränderna Vananda och Kefalokastro ligger också inom bekvämt räckhåll och är väl värda ett besök.

Vandringsentusiaster kommer också att hitta mycket att göra vid Diafani. Vandringslederna slingrar sig genom de omgivande bergen och erbjuder hisnande vyer över Egeiska havet. Stigen som leder till Olympos, en traditionell bergsby i närheten, är mycket populär bland vandrare.

För att utforska Diafani-området ytterligare kan du hyra en bil eller skoter. Då kan du upptäcka de många pittoreska byarna och förtrollande landskapen på ön Karpathos. Passa på att besöka den traditionella byn Menetes och den färgglada byn Olympos, där du kan fördjupa dig i den autentiska grekiska kulturen.

Förutom utomhusaktiviteter kan besökare också njuta av den lokala gastronomin. Regionen erbjuder utsökt medelhavsmat, med färska skaldjur och grekiska specialiteter som moussaka och dolmas. De lokala tavernorna är perfekta för att njuta av dessa kulinariska läckerheter samtidigt som man beundrar utsikten över hamnen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid