Resa med båt från Alonnisos till Central Makedonien

Att resa med färja från Alonnisos till Central Makedonien är ett utmärkt val! Alonnisos Central Makedonien-färjor körs av 2 rederier (Hellenic Seaways eller Sea Jets) som trafikerar hamnarna i Thessaloniki och Alonnisos.

För att vara säker på att hitta en billig Alonnisos Central Makedonien båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Hellenic Seaways och Sea Jets.

Färja Alonnisos Central Makedonien i siffror

Länder
Grekland
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Alonnisos Central Makedonien färjerutter

Letar du efter en Alonnisos till Central Makedonien färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Alonnisos och Central Makedonien. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Sea Jets eller Hellenic Seaways erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Alonnisos eller Thessaloniki använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Alonnisos Central Makedonien färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Hellenic Seaways eller Sea Jets. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Alonnisos och Central Makedonien!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Alonnisos Central Makedonien - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Alonnisos till Central Makedonien

Central Makedonien: Ankomst med färja från Alonnisos och utforskning av regionen

  1. Thessaloniki: Den livliga staden Thessaloniki, vid stranden av Thermaikosbukten, erbjuder en unik blandning av historiskt arv och modernt stadsliv. Strosa längs den palmkantade strandpromenaden, besök Rotundan, Galerius båge och det berömda arkeologiska museet. Och missa inte det vita tornet, stadens emblematiska symbol. Thessaloniki är också känt för sitt utsökta kök, så se till att prova några av de lokala rätterna.

  2. Vergina: Denna lilla stad ligger i en pittoresk dal och är hem för en av Greklands viktigaste arkeologiska platser: de kungliga gravarna i Vergina. Utforska de underjordiska gravarna, där du hittar ovärderliga skatter och upptäcker den makedonska dynastins fascinerande historia.

Central Makedonien: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att resa till Centrala Makedonien är i allmänhet på våren (april till juni) och hösten (september till oktober). Under denna period är klimatet milt och medeltemperaturen varierar mellan 10 och 25 grader Celsius. Du kan njuta av soliga dagar och svala nätter, vilket är perfekt för att utforska historiska platser som ruinerna av den antika staden Stobi eller klostret Saint Naum.

På sommaren (juli-augusti) kan det vara ganska varmt i centrala Makedonien, med temperaturer som kan överstiga 30 grader Celsius. Detta är en utmärkt tid att koppla av och njuta av solen på stränderna vid Ohridsjön eller Prespasjön. Glöm dock inte att skydda dig mot solen och att dricka mycket vätska.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None