Almería
Resa direkt till Ghazaouet med färja
Ghazaouet
Se priser

Hur tar man sig från Almería till Ghazaouet med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Almería till Ghazaouet? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Almería till Ghazaouet är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Almería till Ghazaouet, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Almería till Ghazaouet så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Almería Ghazaouet som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Almería till Ghazaouet behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Almería till Ghazaouet

Avgångshamn
Almería
Spanien
andalusien
Ankomsthamn
Ghazaouet
Algeriet
Avstånd
201 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
9 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Almería Ghazaouet: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Almería till Ghazaouet kan du hitta biljetter från 1492 kr för en person om du reser utan bil till 11079 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Almería till Ghazaouet är 5412 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Almería till Ghazaouet är 9 timmar 1 minuter. De långsammaste färjorna tar 9 timmar 1 minuter att nå Ghazaouet, medan de snabbaste båtarna anländer till Ghazaouet på 9 timmar 1 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Almería kl 23:59.

Genomsnittspris för en Almería till Ghazaouet färjeöverfart
5412 kr
Prisintervall för färjor Almería Ghazaouet (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1492 kr - 11079 kr
Genomsnittlig överfartstid Almería Ghazaouet
9 timmar 1 minuter
Avgångstid för första färjan till Ghazaouet
23:59
Ankomsttid för första färjan till Ghazaouet
08:00

Varför ta en färja från Almería till Ghazaouet?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Almería till Ghazaouet vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Ghazaouet. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Almería till Ghazaouet är ett idealiskt sätt att resa.

För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Almería och Ghazaouet när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Almería kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Denna båtresa mellan Almería och Ghazaouet kommer att förbli ett oförglömligt ögonblick för dina barn.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Almería till Ghazaouet, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Almería-Ghazaouet, från ombordstigning i hamnen i Almería till avstigning i Ghazaouet, står kvalificerad och leende personal från Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Vilka bolag trafikerar mellan Almería och Ghazaouet?

Om du vill resa mellan Almería och Ghazaouet med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Almería Ghazaouet
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Almería-Ghazaouet och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Almería och Ghazaouet. Acciona Trasmediterránea kör 3 överfarter i veckan till Ghazaouet från Almería och restiden är 9 timmar. Mer information om Acciona Trasmediterránea
9 timmar
3 överfarter i veckan
Naviera Armas Almería Ghazaouet
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Almería-Ghazaouet och boka en biljett från Naviera Armas mellan Almería och Ghazaouet. Mer information om Naviera Armas

Var avgår färjorna från i Almería? Var anländer båtarna i Ghazaouet?

Avgångshamn i Almería

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armass färjor till Ghazaouet avgår från följande hamnar i Almería:

Almeria
Karta

Ankomsthamn i Ghazaouet

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Ghazaouet från följande hamnar:

Ghazaouet
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Almería till Ghazaouet tar det minst 9 timmar att täcka de 201 km mellan Almería och Ghazaouet.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Almería och Ghazaouet på vintern) och färjerederiet (Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Almería och Ghazaouet.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Almería och Ghazaouet: Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din överfart mellan Almería och Ghazaouet reser du 201 km.

För att åka med båt från Almería till Ghazaouet kan du hitta priser från 1492 kr för det lägsta, till 11079 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 5412 kr.

Den första färjan avgår från Almería kl 23:59 till Ghazaouet.

Färja Almería Ghazaouet - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Almería till Ghazaouet

Vad kan man besöka och göra i Ghazaouet?

En av Ghazaouets mest anmärkningsvärda sevärdheter är dess magnifika sandstrand. Besökarna kan njuta av solen, simma i Medelhavets kristallklara vatten eller bara koppla av och beundra den magnifika utsikten över horisonten. Dykentusiaster kommer att bli förtjusta över mångfalden av marint liv och korallrev i området.

Nära Ghazaouet kan historieintresserade besöka ruinerna av den gamla romerska staden Caesarea, där de kan beundra de välbevarade resterna av en amfiteater och akvedukt från den romerska eran. Vandringsentusiaster kan också utforska Tlemcens naturpark, som är full av pittoreska stigar med hisnande landskap.

För att ta sig runt i staden Ghazaouet har besökare flera transportalternativ. Taxibilar är lättillgängliga och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt i staden. Priserna är överkomliga och förarna är i allmänhet vänliga och hjälpsamma. Du kan också hyra en bil för att utforska staden och det omgivande området i din egen takt.

När det gäller boende har Ghazaouet en rad olika alternativ, från moderna hotell till traditionella pensionat. Lokala restauranger erbjuder en riktig matupplevelse med utsökt algerisk mat och färska skaldjur direkt från Medelhavet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid