Alicudi
Resa direkt till Rinella med färja
Rinella
Se priser

Hur tar man sig från Alicudi till Rinella med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Alicudi till Rinella? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Alicudi till Rinella är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Alicudi till Rinella, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Alicudi till Rinella så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Alicudi Rinella som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Alicudi till Rinella behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Alicudi till Rinella

Avgångshamn
Alicudi
Italien
Eoliska öarna
Ankomsthamn
Rinella
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
42 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Alicudi Rinella: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Alicudi till Rinella kan du hitta biljetter från 162 kr för en person om du reser utan bil till 1087 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Alicudi till Rinella är 451 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Alicudi till Rinella är 1 timmar 27 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 50 minuter att nå Rinella, medan de snabbaste båtarna anländer till Rinella på 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Alicudi kl 06:20. Den sista båten till Rinella avgår från hamnen i Alicudi kl 16:25.

Genomsnittspris för en Alicudi till Rinella färjeöverfart
451 kr
Prisintervall för färjor Alicudi Rinella (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
162 kr - 1087 kr
Genomsnittlig överfartstid Alicudi Rinella
1 timmar 27 minuter
Avgångstid för första färjan till Rinella
06:20
Tid då sista färjan avgår till Rinella
16:25
Ankomsttid för första färjan till Rinella
07:15
Ankomsttid för sista färjan till Rinella
17:20

Varför ta en färja från Alicudi till Rinella?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Alicudi till Rinella vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Rinella. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Alicudi till Rinella är ett idealiskt sätt att resa.

Att äntligen ta sig tid att resa
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Liberty Lines eller Siremar-färja för de 42 km mellan Alicudi och Rinella blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Det är inte omöjligt att du kommer att känna att du anlände till Rinella för snabbt, eftersom upplevelsen är så trevlig!
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Alicudi till Rinella, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Liberty Lines eller Siremar-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Alicudi till Rinella som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Alicudi kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Rinella flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Alicudi och Rinella kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Alicudi och Rinella?

Om du vill resa mellan Alicudi och Rinella med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Alicudi Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Alicudi-Rinella och boka en biljett från Liberty Lines mellan Alicudi och Rinella. Liberty Lines kör 4 överfarter per dag till Rinella från Alicudi och restiden är 55 minuter. Mer information om Liberty Lines
55 minuter
4 överfarter per dag
Siremar Alicudi Rinella
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Alicudi-Rinella och boka en biljett från Siremar mellan Alicudi och Rinella. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Alicudi? Var anländer båtarna i Rinella?

Avgångshamn i Alicudi

Liberty Lines eller Siremars färjor till Rinella avgår från följande hamnar i Alicudi:

Alicudi
Karta

Ankomsthamn i Rinella

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Rinella från följande hamnar:

Rinella
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Alicudi till Rinella tar det minst 55 minuter att täcka de 42 km mellan Alicudi och Rinella.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Alicudi och Rinella på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Alicudi och Rinella.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Alicudi och Rinella: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Alicudi och Rinella reser du 42 km.

För att åka med båt från Alicudi till Rinella kan du hitta priser från 162 kr för det lägsta, till 1087 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 451 kr.

Den första färjan avgår från Alicudi kl 06:20 till Rinella.

Den sista färjan till Rinella avgår vanligtvis från Alicudi kl 16:25.

Färja Alicudi Rinella - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Alicudi till Rinella

Vad kan man besöka och göra i Rinella?

Rinella är mest känt för sin vackra naturhamn, som är en av de viktigaste infarterna till ön. Besökarna kommer att imponeras av det vackra turkosa vattnet och det vulkaniska landskapet som omger den pittoreska hamnen. Promenera längs hamnen, beundra de traditionella fiskebåtarna och smaka på utsökt fisk och skaldjur på någon av de många typiska restaurangerna.

Området runt Rinella är fullt av intressanta platser att besöka. Bara några kilometer från staden ligger det berömda naturreservatet på ön Salina, med en spektakulär flora och fauna. Vandringsentusiaster kommer att älska de olika vandringslederna som erbjuder panoramautsikt över ön och Medelhavet.

En annan sevärdhet nära Rinella är byn Malfa. Byn ligger på en grön kulle och erbjuder en magnifik panoramautsikt över de närliggande öarna. Här kan man besöka den vackra kyrkan San Lorenzo och strosa genom de pittoreska gränderna för att upptäcka de små hantverksbutikerna.

Besökare har flera alternativ för att ta sig runt i Rinella och det omgivande området. Att hyra bil eller skoter är ett populärt sätt att utforska ön Salina. Det finns också lokala bussar som förbinder de olika städerna på ön, vilket erbjuder ett ekonomiskt sätt att ta sig runt. De mer äventyrslystna kan hyra cyklar för att njuta av den vackra naturen och samtidigt få lite motion.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid