Agios Kyrikos
Resa direkt till Leipsoi med färja
Leipsoi
Se priser

Hur tar man sig från Agios Kyrikos till Leipsoi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Agios Kyrikos till Leipsoi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Agios Kyrikos till Leipsoi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Agios Kyrikos till Leipsoi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Agios Kyrikos till Leipsoi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Agios Kyrikos Leipsoi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Agios Kyrikos till Leipsoi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Agios Kyrikos till Leipsoi

Avgångshamn
Agios Kyrikos
Grekland
Ankomsthamn
Leipsoi
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
55 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Agios Kyrikos Leipsoi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Agios Kyrikos till Leipsoi kan du hitta biljetter från 104 kr för en person om du reser utan bil till 1503 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Agios Kyrikos till Leipsoi är 763 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Agios Kyrikos till Leipsoi är 1 timmar 51 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 45 minuter att nå Leipsoi, medan de snabbaste båtarna anländer till Leipsoi på 1 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Agios Kyrikos kl 09:30. Den sista båten till Leipsoi avgår från hamnen i Agios Kyrikos kl 20:30.

Genomsnittspris för en Agios Kyrikos till Leipsoi färjeöverfart
763 kr
Prisintervall för färjor Agios Kyrikos Leipsoi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
104 kr - 1503 kr
Genomsnittlig överfartstid Agios Kyrikos Leipsoi
1 timmar 51 minuter
Avgångstid för första färjan till Leipsoi
09:30
Tid då sista färjan avgår till Leipsoi
20:30
Ankomsttid för första färjan till Leipsoi
10:50
Ankomsttid för sista färjan till Leipsoi
23:10

Varför ta en färja från Agios Kyrikos till Leipsoi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Agios Kyrikos till Leipsoi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Leipsoi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Agios Kyrikos till Leipsoi är ett idealiskt sätt att resa.

Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Agios Kyrikos till Leipsoi är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.
För att få lite havsluft
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Agios Kyrikos-Leipsoi kan du gå ut på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Leipsoi full av energi.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Leipsoi eller någon annanstans. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Agios Kyrikos-Leipsoi ombord på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Du kommer aldrig att ha så mycket frihet och underhållning under en flygning!

Vilka bolag trafikerar mellan Agios Kyrikos och Leipsoi?

Om du vill resa mellan Agios Kyrikos och Leipsoi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Agios Kyrikos Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Agios Kyrikos-Leipsoi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Agios Kyrikos och Leipsoi. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Leipsoi från Agios Kyrikos och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
1 timmar 30 minuter
2 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Agios Kyrikos Leipsoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Agios Kyrikos-Leipsoi och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Agios Kyrikos och Leipsoi. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Leipsoi från Agios Kyrikos och restiden är 2 timmar 50 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
2 timmar 50 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Agios Kyrikos? Var anländer båtarna i Leipsoi?

Avgångshamn i Agios Kyrikos

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seawayss färjor till Leipsoi avgår från följande hamnar i Agios Kyrikos:

Port of Agios Kyrikos
Karta

Ankomsthamn i Leipsoi

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Leipsoi från följande hamnar:

Port of Leipsoi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Agios Kyrikos till Leipsoi tar det minst 1 timmar 30 minuter att täcka de 55 km mellan Agios Kyrikos och Leipsoi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Agios Kyrikos och Leipsoi på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Agios Kyrikos och Leipsoi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Agios Kyrikos och Leipsoi: Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din överfart mellan Agios Kyrikos och Leipsoi reser du 55 km.

För att åka med båt från Agios Kyrikos till Leipsoi kan du hitta priser från 104 kr för det lägsta, till 1503 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 763 kr.

Den första färjan avgår från Agios Kyrikos kl 09:30 till Leipsoi.

Den sista färjan till Leipsoi avgår vanligtvis från Agios Kyrikos kl 20:30.

Färja Agios Kyrikos Leipsoi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Agios Kyrikos till Leipsoi

Vad kan man besöka och göra i Leipsoi?

Ön Leipsoi har mycket att erbjuda. Huvudbyn, även känd som Leipsoi, är en idealisk utgångspunkt för att utforska det omgivande området. Du kan vandra genom de smala gatorna och beundra de traditionella vitkalkade husen, prydda med färgglad bougainvillea. Passa på att stanna till vid det pittoreska torget, där du kan njuta av en traditionell grekisk kopp kaffe medan du tittar på det lokala livet.

Stränderna i Leipsoi är en annan stor attraktion. Chochlakoura-stranden är en av de mest populära, med sin fina sand och kristallklara turkosa vatten. Om du vill ha mer avskildhet kan du åka till de ensliga stränderna Limnionas eller Katsadia. Glöm inte att ta med din dykutrustning för att utforska havsbotten, som är rik på marint liv.

För den historieintresserade erbjuder Leipsoi också ett antal fascinerande arkeologiska platser. Artemistemplet är ett av de mest anmärkningsvärda på ön. Det byggdes under den hellenistiska perioden och från sin kulle har man en fantastisk utsikt över det omgivande området.

För att ta dig runt på ön kan du hyra en skoter eller fyrhjuling från de lokala uthyrningsfirmorna. Det är ett praktiskt och roligt sätt att ta sig runt och upptäcka öns alla hörn. Du kan också använda den lokala busstrafiken som förbinder de olika byarna i Leipsoi.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid