Agios Georgios
Resa direkt till Koufonissia med färja
Koufonissia
Se priser

Hur tar man sig från Agios Georgios till Koufonissia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Agios Georgios till Koufonissia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Agios Georgios till Koufonissia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Agios Georgios till Koufonissia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Agios Georgios till Koufonissia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Agios Georgios Koufonissia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Agios Georgios till Koufonissia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Agios Georgios till Koufonissia

Avgångshamn
Agios Georgios
Grekland
Ankomsthamn
Koufonissia
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
14 km
Färjerederier
Blue Star Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Agios Georgios och Koufonissia?

Om du vill resa mellan Agios Georgios och Koufonissia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Agios Georgios Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Agios Georgios-Koufonissia och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Agios Georgios-Koufonissia och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Agios Georgios och Koufonissia. Mer information om Blue Star Ferries

Var avgår färjorna från i Agios Georgios? Var anländer båtarna i Koufonissia?

Avgångshamn i Agios Georgios

Blue Star Ferriess färjor till Koufonissia avgår från följande hamnar i Agios Georgios:

Iraklia
Karta

Ankomsthamn i Koufonissia

Blue Star Ferries fartyg anländer till Koufonissia från följande hamnar:

Koufonissia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Agios Georgios Koufonissia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Agios Georgios till Koufonissia

Vad kan man besöka och göra i Koufonissia?

Koufonissias främsta attraktion är dess exceptionella stränder vid kanten av det kristallklara havet. Björneborgsstranden är känd för sin naturliga skönhet, med fin sand och turkost vatten. En annan populär strand är Finikas, nära hamnen. Snorkare kan utforska havsbotten, som är rik på färgglatt marint liv.

Förutom att koppla av på stränderna kan naturälskare njuta av vackra promenader längs kustvägarna som erbjuder panoramautsikt över skärgården. Den högsta punkten på Pano Koufonissi, Profitis Ilias, är en idealisk plats för att beundra den magnifika solnedgången.

För historiefantaster är det viktigt att besöka den bysantinska kyrkan Agios Georgios från 1300-talet. Den ligger på Kato Koufonissi och erbjuder en hisnande utsikt över Egeiska havet.

När det gäller transport är Koufonissia en relativt liten ö och det är lätt att ta sig runt till fots eller med cykel. Det finns inga hyrbilar, men det går ofta båtturer mellan de olika öarna i Kykladernas arkipelag, vilket ger möjlighet att göra utflykter till andra närliggande destinationer, till exempel Naxos eller Amorgos.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid