Rekommenderad rutt
Agathonisi
Resa direkt till Symi med färja
Symi
Se priser
Alternativa rutter
Agathonisi
Resa med färja till Rhodos
Rhodos
Resa med färja till Symi
Symi
Se priser

Hur tar man sig från Agathonisi till Symi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Agathonisi till Symi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Agathonisi till Symi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Agathonisi till Symi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Agathonisi till Symi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams eller Sebeco Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Agathonisi Symi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Agathonisi till Symi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Agathonisi till Symi

Avgångshamn
Agathonisi
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Symi
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
125 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
4 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Agathonisi Symi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Agathonisi till Symi kan du hitta biljetter från 474 kr för en person om du reser utan bil till 2371 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Agathonisi till Symi är 1422 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Agathonisi till Symi är 3 timmar 55 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 55 minuter att nå Symi, medan de snabbaste båtarna anländer till Symi på 3 timmar 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Agathonisi kl 13:40.

Genomsnittspris för en Agathonisi till Symi färjeöverfart
1422 kr
Prisintervall för färjor Agathonisi Symi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
474 kr - 2371 kr
Genomsnittlig överfartstid Agathonisi Symi
3 timmar 55 minuter
Avgångstid för första färjan till Symi
13:40
Ankomsttid för första färjan till Symi
17:35

Vilka bolag trafikerar mellan Agathonisi och Symi?

Om du vill resa mellan Agathonisi och Symi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Agathonisi Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Agathonisi-Symi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Agathonisi och Symi. Dodekanisos Seaways kör 1 överfarter i veckan till Symi från Agathonisi och restiden är 4 timmar 50 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
4 timmar 50 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Agathonisi? Var anländer båtarna i Symi?

Avgångshamn i Agathonisi

Dodekanisos Seawayss färjor till Symi avgår från följande hamnar i Agathonisi:

Agathonisi
Karta

Ankomsthamn i Symi

Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Symi från följande hamnar:

Symi (Simi)
Karta
Andra alternativa avgångar från Agathonisi till Symi
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Agathonisi till Symi tar det minst 4 timmar 50 minuter att täcka de 125 km mellan Agathonisi och Symi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Agathonisi och Symi på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Agathonisi och Symi.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Agathonisi och Symi: Dodekanisos Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

För att åka med båt från Agathonisi till Symi kan du hitta priser från 474 kr för det lägsta, till 2371 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1422 kr.

Den första färjan avgår från Agathonisi kl 13:40 till Symi.

Färja Agathonisi Symi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Agathonisi till Symi

Vad kan man besöka och göra i Symi?

En av Symis främsta attraktioner är dess traditionella arkitektur, som har bevarats anmärkningsvärt väl. De färgglada husen som kantar hamnen ger en slående och typisk bild av ön. Dessutom har många historiska byggnader restaurerats varsamt, så att besökare kan upptäcka Symis arkitektoniska underverk.

En av de sevärdheter man inte får missa på ön är klostret Panormitis, som ligger cirka 20 kilometer från huvudhamnen. Klostret är tillägnat ärkeängeln Sankt Mikael och är känt för sina magnifika fresker. Härifrån kan man också njuta av panoramautsikten över Egeiska havet.

För den som älskar historia och kultur är ett besök på Symis arkeologiska museum ett måste. Museet rymmer föremål från den hellenistiska och romerska tiden och ger en fascinerande inblick i öns historia.

Symi är en liten ö och de flesta attraktioner ligger inom bekvämt gångavstånd. Men för att utforska omgivningarna och de avlägsna stränderna kan det vara praktiskt att hyra en skoter eller bil. Det är också möjligt att ta en pendelbåt från en ö till en annan.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid