Rekommenderad rutt
Karlstad
Resa direkt till Sundsvall med tåg
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Karlstad
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, flyg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Karlstad till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Karlstad till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Karlstad och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Karlstad och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Karlstad-Sundsvall-resa.

För din resa från Karlstad till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Karlstad till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Karlstad till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Karlstad Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Karlstad Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Karlstad Sundsvall

Många flygningar förbinder Karlstad med Sundsvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Karlstad till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Karlstad Sundsvall

Avgångsstad
Karlstad
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
393 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Karlstad Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Karlstad till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Karlstad till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Karlstad och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Karlstad och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Karlstad och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Karlstad till Sundsvall?
Priser Bussbiljetter från Karlstad till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Karlstad och Sundsvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Karlstad och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Karlstad till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 393 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Karlstad till Sundsvall?
Miljövänligt Tåget Karlstad-Sundsvall anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Karlstad och Sundsvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Karlstad-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Karlstad Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Karlstad till Sundsvall?
Hastighet Att flyga mellan Karlstad och Sundsvall är det snabbaste sättet att resa de 393 km mellan Karlstad och Sundsvall.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Karlstad till Sundsvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Karlstad till Sundsvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Sundsvall måste ofta anlända tidigt till Karlstads flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Karlstad? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Karlstad

Karlstad busstation
Karta

Avgångsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta
Sök efter Karlstad Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Buss Karlstad Sundsvall

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Karlstad-Sundsvall. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Karlstad och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Karlstad-Sundsvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Karlstad till Sundsvall på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Karlstad-Sundsvall extra kostnader.

Bussbolag Karlstad Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Karlstad Sundsvall

Tåg Karlstad Sundsvall

Tågen mellan Karlstad och Sundsvall är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Karlstad till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Karlstad till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Karlstad och Sundsvall.

Tågbiljetter från Karlstad till Sundsvall kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Karlstad till Sundsvall

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Karlstad Sundsvall

Flyg Karlstad Sundsvall

Flygbolag Karlstad Sundsvall

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Karlstad Sundsvall
Karlstad till Sundsvall - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Karlstad till Sundsvall

Vad man ska se och göra i Sundsvall?

Om du vill lära dig mer om stadens historia kan du besöka stadsmuseet, som ger en översikt över regionens historia och kultur. Svenska musikmuseet och Fotografiska museet är också intressanta stopp för konstälskare.

För att ta sig runt i Sundsvall kan besökare använda lokala kollektivtrafikmedel, som bussar och tåg, samt taxibilar och hyrbilar. Cyklar kan också hyras från några av stadens butiker för en mer miljövänlig utforskning.

Slutligen erbjuder Sundsvall också många möjligheter för naturälskare, med sina många parker och naturreservat. Skuleskogens nationalpark är ett populärt resmål för vandrare och friluftsentusiaster och erbjuder en fantastisk utsikt över den svenska kusten.

Sök efter Karlstad Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid