Rekommenderad rutt
Karlstad
Resa med buss, flyg till Jönköping
Jönköping
Resa med buss, tåg till Linköping
Linköping
Se priser
Alternativa rutter
Karlstad
Resa direkt till Linköping med buss
Linköping
Se priser
Karlstad
Resa med buss till Orebro
Orebro
Resa med buss, flyg till Linköping
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Karlstad till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Karlstad till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Karlstad och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Karlstad och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Karlstad-Linköping-resa.

För din resa från Karlstad till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Karlstad till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Karlstad till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Karlstad Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Karlstad Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Karlstad Linköping

Många flygningar förbinder Karlstad med Linköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Linköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Karlstad till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Karlstad Linköping

Avgångsstad
Karlstad
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
162 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Karlstad Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Karlstad till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Karlstad till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Karlstad och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Karlstad och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Karlstad och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Karlstad till Linköping?
Priser Bussbiljetter från Karlstad till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Karlstad och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Karlstad till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 162 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Karlstad och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Karlstad till Linköping?
Hastighet Tåg från Karlstad till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Karlstad och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Karlstad Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Karlstad-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Karlstad till Linköping?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Karlstad till Linköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Karlstad och Linköping är det snabbaste sättet att resa de 162 km mellan Karlstad och Linköping.
Priser Flygbiljetter från Karlstad till Linköping kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Linköping måste ofta anlända tidigt till Karlstads flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Karlstad? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Karlstad Universitetet
Karta

Avgångsflygplatser i Karlstad

Karlstad
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Linköping

Linkoping
Karta
Sök efter Karlstad Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Buss Karlstad Linköping

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Karlstad-Linköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Karlstad till Linköping på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Karlstad och Linköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Linköping för ditt resedatum.

Bussar mellan Karlstad och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Karlstad och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Karlstad Linköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Karlstad Linköping

Tåg Karlstad Linköping

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Karlstad till Linköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Karlstad till Linköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Linköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Karlstad till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Karlstad och Linköping.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Karlstad till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Karlstad till Linköping

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Karlstad Linköping

Flyg Karlstad Linköping

Flygbolag Karlstad Linköping

bmi Regional
bmi Regional
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Karlstad Linköping
Karlstad till Linköping - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Karlstad till Linköping

Vad man ska se och göra i Linköping?

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Karlstad Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid