Karlstad
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Karlstad till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Karlstad till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Karlstad och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Yuzmashavia) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Karlstad och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Karlstad-Visby-resa.

För din resa från Karlstad till Visby har du flera transportalternativ.

Buss från Karlstad till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Karlstad till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Karlstad Visby

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Karlstad Visby idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Karlstad Visby

Många flygningar förbinder Karlstad med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Karlstad till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Karlstad Visby

Avgångsstad
Karlstad
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
339 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Karlstad Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Karlstad till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Karlstad till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Karlstad och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Yuzmashavia för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Karlstad och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Karlstad och Visby

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Karlstad till Visby?
Priser Bussbiljetter från Karlstad till Visby är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Visby (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Karlstad och Visby, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Karlstad till Visby är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Visby för att täcka den 339 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Karlstad och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Karlstad till Visby?
Tillgänglighet Tågstationerna i Karlstad eller Visby ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Karlstad och Visby erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Flexibilitet Tågtiderna för Karlstad Visby-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Karlstad-Visby-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Karlstad till Visby?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Karlstad till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Karlstad och Visby är det snabbaste sättet att resa de 339 km mellan Karlstad och Visby.
Priser Flygbiljetter från Karlstad till Visby kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Karlstads flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Karlstad? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Karlstad

Karlstad busstation
Karta

Avgångsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Karlstad Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Buss Karlstad Visby

Bussar mellan Karlstad och Visby har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Karlstad och Visby varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Visby för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Karlstad-Visby extra kostnader.

De flesta bussar mellan Karlstad och Visby är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Karlstad Visby

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Karlstad Visby

Tåg Karlstad Visby

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Karlstad till Visby. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Karlstad och Visby.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Karlstad till Visby beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Visby är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Karlstad till Visby kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Karlstad till Visby minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Karlstad till Visby

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Karlstad Visby

Flyg Karlstad Visby

Flygbolag Karlstad Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Karlstad Visby
Karlstad till Visby - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Karlstad till Visby

Vad man ska se och göra i Visby?

Visbys huvudattraktion är utan tvekan dess vallar, med anor från 1200-talet. Den är en av de bäst bevarade i Europa, och en promenad längs vallarna bjuder på hisnande vyer över staden. Innanför befästningarna finns charmiga kullerstensgator med pastellfärgade medeltida hus. Stadskärnan är full av livliga torg, restauranger, lokala hantverksbutiker och museer som ger en glimt av stadens rika historia.

Det bästa sättet att ta sig runt i Visby är till fots. Staden är kompakt och lätt att ta sig fram till fots, vilket gör att besökarna kan njuta av den medeltida atmosfären. Man kan också hyra cyklar för att utforska omgivningarna, inklusive de vackra vita sandstränderna i närheten.

För resenärer som anländer från utlandet erbjuder Visby flygplats direktflyg från ett antal europeiska städer. Det är också möjligt att ta en färja från det svenska fastlandet. Väl framme i Visby är kollektivtrafiken effektiv och det är lätt att ta sig runt, med bussar som trafikerar alla stadens huvudattraktioner.

Visby är ett måste för den historieintresserade, men här finns också en livlig atmosfär och ett rikt kulturliv. Oavsett anledningen till ditt besök kommer du garanterat att förföras av den medeltida charmen i denna extraordinära stad.

Sök efter Karlstad Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid