Rekommenderad rutt
Karlstad
Resa direkt till Kalmar med tåg, buss
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Karlstad
Resa med tåg, buss till Göteborg
Göteborg
Resa med flyg, tåg till Kalmar
Kalmar
Se priser
Karlstad
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, flyg till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Karlstad till Kalmar?

Planerar du att resa till Kalmar från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Karlstad till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Karlstad och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Swebus, FlixBus, bmi Regional eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Karlstad och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Karlstad-Kalmar-resa.

För din resa från Karlstad till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Karlstad till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Karlstad till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Karlstad Kalmar

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Karlstad Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Karlstad Kalmar

Många flygningar förbinder Karlstad med Kalmar varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kalmar på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Karlstad till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Karlstad Kalmar

Avgångsstad
Karlstad
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
346 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Karlstad Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Karlstad till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Karlstad till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Karlstad och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Swebus, FlixBus, bmi Regional eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Karlstad och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Karlstad och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att flyga från Karlstad till Kalmar?
Hastighet Att flyga mellan Karlstad och Kalmar är det snabbaste sättet att resa de 346 km mellan Karlstad och Kalmar.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Karlstad till Kalmar, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Karlstad Kalmar har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Karlstad till Kalmar kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Karlstad till Kalmar?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Karlstad och Kalmar är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Karlstad till Kalmar är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kalmar (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Karlstad och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Karlstad till Kalmar är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kalmar för att täcka den 346 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Karlstad till Kalmar?
Landskap Tågen mellan Karlstad och Kalmar erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Karlstad eller Kalmar ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Karlstad-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Karlstad Kalmar-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Karlstad? Var anländer jag i Kalmar?

Bussstationer för avgång i Karlstad

Karlstad busstation
Karta

Avgångsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta
Sök efter Karlstad Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Buss Karlstad Kalmar

Frekvensen av avgångarna till Karlstad från Kalmar varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Kalmar, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Karlstad och Kalmar varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kalmar för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Karlstad-Kalmar, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Karlstad-Kalmar varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Karlstad till Kalmar på Vivanoda.

Bussbolag Karlstad Kalmar

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Karlstad Kalmar

Tåg Karlstad Kalmar

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Karlstad till Kalmar. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Karlstad och Kalmar.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Karlstad till Kalmar beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Kalmar är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Karlstad till Kalmar minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Karlstad till Kalmar kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Karlstad till Kalmar

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Karlstad Kalmar

Flyg Karlstad Kalmar

Flygbolag Karlstad Kalmar

bmi Regional
bmi Regional
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Karlstad Kalmar
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid