Så tar du dig till Karlstad

Planerar du en resa till Karlstad? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Karlstad genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Karlstad

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Karlstad. Det gör att du enkelt kan komma fram till Karlstads centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Karlstad

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Karlstad. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Karlstad än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Karlstad

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Karlstad. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Karlstads centrum. Priserna på flyg till Karlstad är också ofta attraktiva.

Transport till Karlstad i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Karlstad
6
Antal stationer eller flygplatser i Karlstad
1 flygplatser
1 stationer
2 busstationer
Sök och hitta biljetter till Karlstad
Sök efter boende i Karlstad
Varför söka efter biljetter för att resa till Karlstad med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Karlstad med Vivanoda?

När du planerar en resa till Karlstad är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Karlstad. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Karlstad.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Karlstad när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Karlstad. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Karlstad

Vi presenterar de mest populära rutterna till Karlstad från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Karlstad, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Karlstad med säkerhet.

Oavsett om du reser från Göteborg, Säffle, Stockholm, Trollhättan, Jönköping eller Kristinehamn eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Karlstad. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Karlstad. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Karlstad med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Karlstad
Sök efter boende i Karlstad

Resa till Karlstad med tåg

Var finns tågstationer i Karlstad?

"Karlstad Centralstation" station är den enda stationen som betjänar Karlstad.

Karlstad Centralstation
Station belägen 0.3 km från Karlstads centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Karlstad

Resa till Karlstad med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Karlstad

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Karlstad finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Boka din bussresa till Karlstad snabbt
När du har hittat det lägsta priset på Vivanoda för din resa till Karlstad från till exempel Oslo, Göteborg, Säffle, Stockholm, Trollhättan eller Jönköping, välj det och du kommer att omdirigeras till transportföretagets webbplats (FlixBus och Swebus). Vi rekommenderar att du bokar din biljett snabbt, eftersom priserna kan stiga snabbt!
Håll utkik efter kampanjer från FlixBus och Swebus.
Under hela året anordnar bussbolagen Swebus och FlixBus kampanjer med kampanjpriser (tävlingar, öppnande av linjer...) för resor från Oslo, Göteborg, Säffle, Stockholm, Trollhättan eller Jönköping eller intressanta rabatter (studenter, seniorer...).
Jämför alla busserbjudanden till Karlstad
Med Vivanoda kan du se, filtrera och välja alla erbjudanden från FlixBus och Swebus i en enda sökning. Oavsett om du reser från Oslo, Göteborg, Säffle, Stockholm, Trollhättan eller Jönköping gör detta det lättare för dig att hitta de bussar som bäst uppfyller dina kriterier när det gäller pris, tid och varaktighet.

Var är busstationerna i Karlstad?

Här är listan över 2 busstationer (eller busshållplatser) som betjänar staden Karlstad.

Karlstad busstation
Busshållplats 0.6 km från Karlstad
Karta
Karlstad Universitetet
Busshållplats 5.2 km från Karlstad
Karta
Hitta bussbiljetter till Karlstad

Flyg till Karlstad

Några tips för billiga flyg till Karlstad

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Karlstad med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Det är bäst att flyga till Karlstad på en tisdag eller onsdag.
Vissa dagar i veckan, till exempel tisdagar och onsdagar, är flygningarna till Karlstad mindre fulla än på fredagar och söndagar. De är därför billigare.
Jämför priser på flyg till Vivanoda
Genom att använda en flygaggregator som Vivanoda säkerställer du att du har ett brett utbud av flyg till Karlstad och optimerar dina chanser att hitta det bästa flyget med flygbolag som Ryanair, Norwegian Air Shuttle och bmi Regional.
Föredrar att resa med lågprisflygbolag
Lågprisflygbolag till Karlstad kommer definitivt att spara pengar på din flygresa. Alla tjänster ombord är dock ofta inte gratis.

Var ligger flygplatserna i Karlstad?

Om du vill ta dig till Karlstad med flyg anländer du till flygplatsen Karlstad.

Karlstad
Flygplatsen ligger 2.8 km från Karlstad
Karta
Hitta flyg till Karlstad
Resa till Karlstad med tåg, buss och flyg - Billiga biljetter!

Resor och transport till Karlstad

Vad att se och göra i Karlstad?

Karlstad ligger i hjärtat av den magnifika regionen Värmland och är en svensk stad väl värd ett besök. Känd för sin naturliga skönhet och rika kultur är Karlstad en riktig pärla att upptäcka på din resa till Sverige.

Karlstads huvudattraktion är utan tvekan den magnifika Vänern, som ligger precis utanför dörren. Med sitt kristallklara vatten och många öar erbjuder sjön ett förtrollande landskap att utforska. Vattensporter är mycket populära här, oavsett om det gäller simning, fiske eller bara en avkopplande kryssning på sjön.

Själva staden är charmig med sina gator kantade av eleganta trähus och sina många gröna parker. Stadskärnan bjuder på en livlig atmosfär med sina många kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den lokala marknaden, där du kan prova läckra regionala produkter som rökt fisk och färska bär.

När det gäller lokala transporter har Karlstad ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och det omgivande området. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt. För dem som föredrar att köra bil finns det också möjlighet att hyra bil.

Karlstad är ett måste för den som älskar natur och svensk kultur. Med sin majestätiska sjö och skandinaviska charm kommer denna stad garanterat att få dig på fall.

När ska man besöka Karlstad?

Sommaren, från juni till augusti, är den bästa tiden att resa i Sverige om du letar efter milda temperaturer och gott om solsken. Medeltemperaturen ligger mellan 20°C och 25°C, med längre dagar och kortare nätter. Det här är den perfekta tiden att utforska Sveriges magnifika skärgårdar, njuta av stränderna, vandra eller campa.

Vår och höst, från mars till maj och september till november, erbjuder mildare temperaturer, men kan åtföljas av regn. Medeltemperaturen varierar mellan 10°C och 15°C, med soliga dagar och svalare nätter. Det här är en bra tid att upptäcka naturen när den återföds eller pryds av magnifika höstfärger, men det är nödvändigt att ta med skydd mot regn.

Sök och hitta biljetter till Karlstad
Sök efter boende i Karlstad

None

None
None
None