Rekommenderad rutt
Karlstad
Resa direkt till Eskilstuna med buss
Eskilstuna
Se priser
Alternativa rutter
Karlstad
Resa med buss till Västerås
Västerås
Resa med tåg till Eskilstuna
Eskilstuna
Se priser

Hur tar man sig från Karlstad till Eskilstuna?

Planerar du att resa till Eskilstuna från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Karlstad till Eskilstuna, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Karlstad och Eskilstuna, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Karlstad och Eskilstuna har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Karlstad-Eskilstuna-resa.

För din resa från Karlstad till Eskilstuna har du flera transportalternativ.

Buss från Karlstad till Eskilstuna

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Karlstad till Eskilstuna, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Karlstad Eskilstuna

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Karlstad Eskilstuna idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Karlstad till Eskilstuna som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Karlstad Eskilstuna

Avgångsstad
Karlstad
Sverige
Staden som är destination
Eskilstuna
Sverige
Avstånd
170 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Karlstad Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna
Planera din resa från Karlstad till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Karlstad till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Karlstad och Eskilstuna som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Karlstad och Eskilstuna med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Karlstad och Eskilstuna

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Karlstad till Eskilstuna?
Miljövänligt Tåget Karlstad-Eskilstuna anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Flexibilitet Tågtiderna för Karlstad Eskilstuna-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Karlstad till Eskilstuna?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Karlstad och Eskilstuna, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Karlstad till Eskilstuna är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Eskilstuna för att täcka den 170 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Karlstad? Var anländer jag i Eskilstuna?

Bussstationer för avgång i Karlstad

Karlstad busstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta

Ankomststationer i Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta
Sök efter Karlstad Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Buss Karlstad Eskilstuna

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Karlstad-Eskilstuna extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Karlstad och Eskilstuna varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Eskilstuna för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Karlstad-Eskilstuna. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Karlstad Eskilstuna

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Karlstad Eskilstuna

Tåg Karlstad Eskilstuna

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Karlstad till Eskilstuna, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Karlstad till Eskilstuna beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Eskilstuna är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Karlstad och Eskilstuna är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Karlstad till Eskilstuna

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Karlstad Eskilstuna
Karlstad till Eskilstuna - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Karlstad till Eskilstuna

Vad man ska se och göra i Eskilstuna?

En av Eskilstunas huvudattraktioner är Munktellmuseet, som berättar om stadens industrihistoria. Här kan du se maskiner, lok och fordon med anor från 1800-talet. För den historieintresserade är ett besök på Sundbyholms slott också ett måste. Detta 1600-talsslott är omgivet av en magnifik park och erbjuder en hänförande utsikt över Mälaren.

Om du är en djurälskare ska du bege dig till Parken Zoo. Denna familjevänliga park är hem för en mängd olika exotiska djur, samt attraktioner för barn, såsom karuseller och en minifarm.

För shoppingentusiaster är stadskärnan full av butiker och affärer där du kan hitta typiska svenska produkter som handblåst glas, yllekläder och lokala konstverk.

När det gäller lokala transporter har Eskilstuna ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Du kan också hyra cyklar för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Karlstad Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid