Rekommenderad rutt
Karlstad
Resa med flyg, buss till Jönköping
Jönköping
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Alternativa rutter
Karlstad
Resa med tåg, buss till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Karlstad
Resa direkt till Helsingborg med buss
Helsingborg
Se priser

Hur tar man sig från Karlstad till Helsingborg?

Planerar du att resa till Helsingborg från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Karlstad till Helsingborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Karlstad och Helsingborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Karlstad och Helsingborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Karlstad-Helsingborg-resa.

För din resa från Karlstad till Helsingborg har du flera transportalternativ.

Buss från Karlstad till Helsingborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Karlstad till Helsingborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Karlstad Helsingborg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Karlstad Helsingborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Karlstad Helsingborg

Många flygningar förbinder Karlstad med Helsingborg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Helsingborg på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Karlstad till Helsingborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Karlstad Helsingborg

Avgångsstad
Karlstad
Sverige
Staden som är destination
Helsingborg
Sverige
Avstånd
374 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Karlstad Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg
Planera din resa från Karlstad till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Karlstad till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Karlstad och Helsingborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Karlstad och Helsingborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Karlstad och Helsingborg

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Karlstad till Helsingborg?
Priser Bussbiljetter från Karlstad till Helsingborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Helsingborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Karlstad och Helsingborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Karlstad och Helsingborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Karlstad till Helsingborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Helsingborg för att täcka den 374 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Karlstad till Helsingborg?
Tillgänglighet Tågstationerna i Karlstad eller Helsingborg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Karlstad och Helsingborg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Karlstad-Helsingborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Karlstad Helsingborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Karlstad till Helsingborg?
Hastighet Att flyga mellan Karlstad och Helsingborg är det snabbaste sättet att resa de 374 km mellan Karlstad och Helsingborg.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Karlstad till Helsingborg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Karlstad till Helsingborg kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Helsingborg måste ofta anlända tidigt till Karlstads flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Karlstad? Var anländer jag i Helsingborg?

Bussstationer för avgång i Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Karlstad Universitetet
Karta

Avgångsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Karlstad

Karlstad
Karta

Bussstationer för ankomst till Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta
Sök efter Karlstad Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

Buss Karlstad Helsingborg

Längden på bussresan mellan Karlstad och Helsingborg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Helsingborg för ditt resedatum.

Bussar mellan Karlstad och Helsingborg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Karlstad från Helsingborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Helsingborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Karlstad-Helsingborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Karlstad Helsingborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Karlstad Helsingborg

Tåg Karlstad Helsingborg

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Karlstad till Helsingborg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Karlstad till Helsingborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Helsingborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Karlstad till Helsingborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Karlstad och Helsingborg.

Tågen mellan Karlstad och Helsingborg är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Karlstad till Helsingborg

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Karlstad Helsingborg

Flyg Karlstad Helsingborg

Flygbolag Karlstad Helsingborg

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Karlstad Helsingborg
Karlstad till Helsingborg - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Karlstad till Helsingborg

Vad man ska se och göra i Helsingborg?

Helsingborg har också flera parker och trädgårdar, till exempel Slottshagens park med tropiska växthus, dammar och skulpturer. Kärnanparken är en annan trevlig plats att promenera på, med ett medeltida torn från 1200-talet.

För att ta sig runt i staden är buss och tåg populära alternativ, med regelbundna förbindelser till större destinationer. För en mer unik upplevelse är det möjligt att korsa Öresundssundet till Danmark med färja.

Helsingborg är också känt för sina stränder, till exempel Tropical Beach, där resenärer kan koppla av på den vita sanden och njuta av solen. Slutligen, för en lokal kulinarisk upplevelse bör besökare inte missa de utsökta lokala räkorna, nyfångade från Kattegatthavet.

Sök efter Karlstad Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid