Rekommenderad rutt
Karlstad
Resa med flyg, buss till Jönköping
Jönköping
Resa med buss till Lund
Lund
Se priser
Alternativa rutter
Karlstad
Resa med tåg, buss till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Lund
Lund
Se priser
Karlstad
Resa direkt till Lund med buss
Lund
Se priser

Hur tar man sig från Karlstad till Lund?

Planerar du att resa till Lund från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Karlstad till Lund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Karlstad och Lund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Karlstad och Lund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Karlstad-Lund-resa.

För din resa från Karlstad till Lund har du flera transportalternativ.

Buss från Karlstad till Lund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Karlstad till Lund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Karlstad Lund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Karlstad Lund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Karlstad Lund

Många flygningar förbinder Karlstad med Lund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Lund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Karlstad till Lund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Karlstad Lund

Avgångsstad
Karlstad
Sverige
Staden som är destination
Lund
Sverige
Avstånd
409 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Karlstad Lund biljetter
Sök efter boende i Lund
Planera din resa från Karlstad till Lund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Karlstad till Lund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Karlstad och Lund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Karlstad och Lund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Karlstad och Lund

Fördelar och nackdelar med att flyga från Karlstad till Lund?
Hastighet Att flyga mellan Karlstad och Lund är det snabbaste sättet att resa de 409 km mellan Karlstad och Lund.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Karlstad till Lund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Karlstad Lund har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Karlstad till Lund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Karlstad till Lund?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Karlstad och Lund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Karlstad till Lund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Lund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Karlstad och Lund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Karlstad till Lund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Lund för att täcka den 409 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Karlstad till Lund?
Landskap Tågen mellan Karlstad och Lund erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Karlstad eller Lund ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Karlstad-Lund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Karlstad Lund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Karlstad? Var anländer jag i Lund?

Bussstationer för avgång i Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Karlstad Universitetet
Karta

Avgångsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Karlstad

Karlstad
Karta

Bussstationer för ankomst till Lund

Lund Centralstation
Karta
Sök efter Karlstad Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

Buss Karlstad Lund

Bussar mellan Karlstad och Lund har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Karlstad och Lund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Lund för ditt resedatum.

De flesta bussar mellan Karlstad och Lund är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Frekvensen av avgångarna till Karlstad från Lund varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Lund, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Karlstad Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Karlstad Lund

Tåg Karlstad Lund

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Karlstad till Lund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Karlstad och Lund.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Karlstad till Lund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Lund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Karlstad till Lund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Karlstad till Lund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Karlstad till Lund

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Karlstad Lund

Flyg Karlstad Lund

Flygbolag Karlstad Lund

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Karlstad Lund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid