Rekommenderad rutt
Umeå
Resa direkt till Malmö med flyg, tåg
Malmö
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa med tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Se priser
Umeå
Resa med tåg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Malmö
Malmö
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Malmö?

Planerar du att resa till Malmö från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Malmö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Malmö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Malmö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Malmö-resa.

För din resa från Umeå till Malmö har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Malmö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Malmö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Malmö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Malmö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Malmö

Många flygningar förbinder Umeå med Malmö varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Malmö på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Malmö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Malmö

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Malmö
Sverige
Avstånd
1000 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö
Planera din resa från Umeå till Malmö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Malmö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Malmö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Malmö med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Malmö

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Malmö?
Priser Bussbiljetter från Umeå till Malmö är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Malmö (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Umeå och Malmö är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Umeå och Malmö kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Malmö är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Malmö för att täcka den 1000 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Malmö?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Malmö är det snabbaste sättet att resa de 1000 km mellan Umeå och Malmö.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Malmö, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Malmö kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Umeå Malmö har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Malmö?
Landskap Tågen mellan Umeå och Malmö erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Umeå och Malmö erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Umeå-Malmö-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Malmö-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Malmö?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Ankomststationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Malmö

Sturup
Karta
Sök efter Umeå Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

Buss Umeå Malmö

Frekvensen av avgångarna till Umeå från Malmö varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Malmö, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Umeå-Malmö varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Umeå till Malmö på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Umeå och Malmö varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Malmö för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Umeå-Malmö. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Umeå Malmö

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Umeå Malmö

Tåg Umeå Malmö

Tågbiljetter från Umeå till Malmö kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Umeå till Malmö beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Malmö är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Malmö. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Malmö.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Umeå till Malmö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Umeå till Malmö

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Umeå Malmö

Flyg Umeå Malmö

Flygbolag Umeå Malmö

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Malmö
Umeå till Malmö - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Malmö

Vad man ska se och göra i Malmö?

Sevärdheter som man inte får missa i Malmö är Turning Torso, ett modernt spiralformat bostadshus, och Malmö slott, en medeltida fästning från 1500-talet i stadens centrum. Stadsdelen Västra Hamnen är också en intressant plats att besöka, med sina gator som kantas av kaféer, restauranger och designbutiker.

När det gäller transporter är Malmö en lätt stad att utforska till fots eller med cykel. Staden har också ett nätverk av lokala bussar och tåg samt färjeförbindelser till Köpenhamn. Nätet av cykelvägar är mycket välutvecklat, vilket gör det till ett miljövänligt och bekvämt transportalternativ för att ta sig runt i staden.

Se slutligen till att besöka stadens många parker och trädgårdar, bland annat Pildammsparken och Malmö botaniska trädgård. Dessa grönområden erbjuder en fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av vädret.

Sök efter Umeå Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid