Rekommenderad rutt
Umeå
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa med flyg, tåg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Lund
Lund
Se priser
Umeå
Resa direkt till Lund med tåg
Lund
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Lund?

Planerar du att resa till Lund från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Lund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Lund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Lund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Lund-resa.

För din resa från Umeå till Lund har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Lund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Lund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Lund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Lund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Lund

Många flygningar förbinder Umeå med Lund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Lund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Lund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Lund

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Lund
Sverige
Avstånd
985 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Lund biljetter
Sök efter boende i Lund
Planera din resa från Umeå till Lund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Lund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Lund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Lund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Lund

Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Lund?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Lund är det snabbaste sättet att resa de 985 km mellan Umeå och Lund.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Lund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Umeå Lund har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Lund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Lund?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Umeå och Lund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Umeå till Lund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Lund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Umeå och Lund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Lund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Lund för att täcka den 985 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Lund?
Tillgänglighet Tågstationerna i Umeå eller Lund ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Umeå och Lund erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Umeå-Lund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Lund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Lund?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Karta
Sök efter Umeå Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

Buss Umeå Lund

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Umeå-Lund extra kostnader.

Bussar mellan Umeå och Lund har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Umeå-Lund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Umeå till Lund på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Umeå från Lund varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Lund, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Umeå Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Umeå Lund

Tåg Umeå Lund

Tågbiljetter från Umeå till Lund kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Lund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Lund.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Umeå och Lund rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Umeå till Lund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Umeå till Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Umeå Lund

Flyg Umeå Lund

Flygbolag Umeå Lund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Lund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid