Rekommenderad rutt
Umeå
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Orebro
Orebro
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa direkt till Orebro med tåg
Orebro
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Orebro?

Planerar du att resa till Orebro från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Orebro, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Orebro, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Orebro har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Orebro-resa.

För din resa från Umeå till Orebro har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Orebro

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Orebro, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Orebro

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Orebro idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Orebro

Många flygningar förbinder Umeå med Orebro varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Orebro på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Orebro som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Orebro

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Orebro
Sverige
Avstånd
572 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro
Planera din resa från Umeå till Orebro enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Orebro enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Orebro som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Orebro med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Orebro

Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Orebro?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Orebro är det snabbaste sättet att resa de 572 km mellan Umeå och Orebro.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Orebro, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Umeå Orebro har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Orebro kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Orebro?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Umeå och Orebro är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Umeå till Orebro är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Orebro (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Umeå och Orebro kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Orebro är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Orebro för att täcka den 572 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Orebro?
Bekvämlighet Tåg mellan Umeå och Orebro erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Umeå eller Orebro ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Umeå-Orebro-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Orebro-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Orebro?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Orebro

Örebro Centralstation
Karta

Ankomststationer i Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Södra station
Karta
Sök efter Umeå Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

Buss Umeå Orebro

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Umeå-Orebro varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Umeå till Orebro på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Umeå från Orebro varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Orebro, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Umeå och Orebro är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Umeå-Orebro, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Umeå Orebro

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Umeå Orebro

Tåg Umeå Orebro

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Orebro. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Orebro.

Tågbiljetter från Umeå till Orebro kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Orebro. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Umeå till Orebro minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Umeå till Orebro

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Umeå Orebro

Flyg Umeå Orebro

Flygbolag Umeå Orebro

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Orebro
Umeå till Orebro - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Orebro

Vad man ska se och göra i Orebro?

En av stadens mest ikoniska attraktioner är Örebro slott. Denna medeltida fästning med anor från 1300-talet erbjuder en hisnande utsikt över staden från dess topp. Besökare kan utforska slottets rikt dekorerade rum och lära sig mer om regionens fascinerande historia.

En promenad genom Örebros stadskärna avslöjar charmiga kullerstensgator kantade med färgglada hus, unika butiker och välkomnande kaféer. Konstälskare kommer att njuta av ett besök på stadens konstmuseum, som rymmer en samling av samtida och klassiska verk.

För en ännu mer autentisk upplevelse rekommenderar vi ett besök i Wadköping. Denna gamla by erbjuder en levande rekreation av Sveriges förflutna, med traditionella byggnader, hantverksverkstäder och skådespelare i tidsenliga kostymer.

Naturälskare kommer att älska området runt Örebro. De vidsträckta omgivande skogarna och sjöarna erbjuder gott om möjligheter till vandring, cykling och andra utomhusaktiviteter. Den sublima Hjälmaren, som gränsar till staden, är idealisk för en avkopplande dag på stranden eller för en båttur.

Sök efter Umeå Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid