Rekommenderad rutt
Umeå
Resa direkt till Östersund med tåg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Östersund?

Planerar du att resa till Östersund från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Östersund-resa.

För din resa från Umeå till Östersund har du flera transportalternativ.

Tåg Umeå Östersund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Östersund

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
288 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Umeå till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Östersund med sinnesro!

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Östersund?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta
Sök efter Umeå Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Tåg Umeå Östersund

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Östersund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Östersund.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Umeå till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Östersund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbolag från Umeå till Östersund

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Umeå Östersund
Umeå till Östersund - Billiga tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Östersund

Vad man ska se och göra i Östersund?

En av stadens höjdpunkter är Storsjön, som är Sveriges femte största sjö. Med sitt kristallklara vatten och storslagna landskap är det en idealisk plats att koppla av och njuta av naturen. Dessutom sägs sjön vara hem för en mystisk varelse som kallas Storsjöodjuret, ett slags legendariskt monster som har fascinerat både lokalbefolkningen och turister i åratal.

Östersund har också en fascinerande arkitektur med många välbevarade historiska byggnader. Östersunds domkyrka, som byggdes på 1700-talet, är ett imponerande exempel på svensk arkitektur. Det är också värt att besöka stadens gamla kvarter, där du hittar traditionella hus i ljusa färger.

För att ta sig runt i staden har besökarna flera transportalternativ. Östersund har ett väl utbyggt bussnät som gör det enkelt att ta sig mellan de olika stadsdelarna. Det finns även taxibilar för snabbare och bekvämare resor.

Östersund är en destination som erbjuder den perfekta kombinationen av natur och historiskt arv. Oavsett om du vill koppla av vid sjön eller utforska den lokala arkitekturen har staden något för alla typer av resenärer.

Sök efter Umeå Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid