Rekommenderad rutt
Umeå
Resa direkt till Östersund med tåg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Östersund?

Planerar du att resa till Umeå från Östersund och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Östersund-resa.

För din resa från Umeå till Östersund har du flera transportalternativ.

Umeå Östersund med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Östersund

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
288 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Umeå till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Östersund med sinnesro!

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Östersund?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta
Sök efter Umeå Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Tåg Umeå Östersund

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Östersund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Östersund.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Umeå till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Östersund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbolag från Umeå till Östersund

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Umeå Östersund
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid