Rekommenderad rutt
Umeå
Resa med flyg, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa direkt till Norrköping med tåg
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Norrköping-resa.

För din resa från Umeå till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Norrköping

Många flygningar förbinder Umeå med Norrköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Norrköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Norrköping

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
621 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Umeå till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Norrköping?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Norrköping är det snabbaste sättet att resa de 621 km mellan Umeå och Norrköping.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Norrköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Umeå Norrköping har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Norrköping kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Norrköping?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Umeå och Norrköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Umeå till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Umeå och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 621 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Norrköping?
Hastighet Tåg från Umeå till Norrköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Umeå eller Norrköping ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Umeå-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Norrköping?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Umeå Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

Buss Umeå Norrköping

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Umeå-Norrköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Umeå till Norrköping på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Umeå och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Umeå-Norrköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Umeå och Norrköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Umeå Norrköping

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Umeå Norrköping

Tåg Umeå Norrköping

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Umeå och Norrköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Umeå till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Umeå till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Umeå till Norrköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Umeå till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Umeå Norrköping

Flyg Umeå Norrköping

Flygbolag Umeå Norrköping

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Norrköping
Umeå till Norrköping - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Norrköping

Vad man ska se och göra i Norrköping?

Det finns många olika sätt att ta sig runt i Norrköping. Staden har ett effektivt kollektivtrafiksystem med bussar och spårvagnar som förbinder stadens olika delar. Det är också möjligt att resa med cykel, eftersom staden har cykelvägar och ett cykeluthyrningssystem. För resenärer som vill utforska omgivningarna är det möjligt att hyra en bil eller ta tåget från Norrköpings centralstation.

Förutom museerna kan resenärer utforska Norrköpings gamla stad med sina kullerstensgator och historiska byggnader samt stadens parker, till exempel Motala Ström River Park och Folkparken City Park. Staden är också känd för sin årliga musikfestival, Bråvalla, som lockar tusentals besökare varje år.

Sök efter Umeå Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid