Rekommenderad rutt
Umeå
Resa direkt till Jönköping med tåg, flyg
Jönköping
Se priser
Alternativa rutter
Umeå
Resa med flyg, tåg till Göteborg
Göteborg
Resa med buss till Jönköping
Jönköping
Se priser
Umeå
Resa med tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, flyg, tåg till Jönköping
Jönköping
Se priser

Hur tar man sig från Umeå till Jönköping?

Planerar du att resa till Jönköping från Umeå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Umeå till Jönköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Umeå och Jönköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Avies) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Umeå och Jönköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Umeå-Jönköping-resa.

För din resa från Umeå till Jönköping har du flera transportalternativ.

Buss från Umeå till Jönköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Umeå till Jönköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Umeå Jönköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Umeå Jönköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Umeå Jönköping

Många flygningar förbinder Umeå med Jönköping varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Jönköping på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Umeå till Jönköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Umeå Jönköping

Avgångsstad
Umeå
Sverige
Staden som är destination
Jönköping
Sverige
Avstånd
749 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Umeå Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping
Planera din resa från Umeå till Jönköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Umeå till Jönköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Umeå och Jönköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Avies för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Umeå och Jönköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Umeå och Jönköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Umeå till Jönköping?
Bekvämlighet Tåg mellan Umeå och Jönköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Miljövänligt Tåget Umeå-Jönköping anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Umeå-Jönköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Umeå Jönköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Umeå till Jönköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Umeå och Jönköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Umeå till Jönköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Jönköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Umeå och Jönköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Umeå till Jönköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Jönköping för att täcka den 749 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Umeå till Jönköping?
Hastighet Att flyga mellan Umeå och Jönköping är det snabbaste sättet att resa de 749 km mellan Umeå och Jönköping.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Umeå till Jönköping, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Jönköping måste ofta anlända tidigt till Umeås flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Umeå till Jönköping kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Umeå? Var anländer jag i Jönköping?

Avgångsstationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Avgångsflygplatser i Umeå

Umea
Karta

Bussstationer för ankomst till Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Jönköping

Axamo
Karta
Sök efter Umeå Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping

Buss Umeå Jönköping

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Umeå-Jönköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Umeå till Jönköping på Vivanoda.

Bussar mellan Umeå och Jönköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Umeå från Jönköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Jönköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Umeå och Jönköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Jönköping för ditt resedatum.

Bussbolag Umeå Jönköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Umeå Jönköping

Tåg Umeå Jönköping

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Umeå till Jönköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Umeå till Jönköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Umeå och Jönköping.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Umeå till Jönköping, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Umeå till Jönköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Umeå till Jönköping

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Umeå Jönköping

Flyg Umeå Jönköping

Flygbolag Umeå Jönköping

Avies
Avies
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Umeå Jönköping
Umeå till Jönköping - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Umeå till Jönköping

Vad man ska se och göra i Jönköping?

Bland stadens sevärdheter kan nämnas gamla stan med sina kullerstensgator, färgglada hus och marknad samt Jönköpings domkyrka från 1800-talet. Besökare kan också ta en promenad längs Vätternpromenaden, beundra landskapet eller ta ett dopp i sjön.

En annan populär attraktion är Jönköpings museum, som ligger i ett före detta tobakslager. Här finns utställningar om stadens och regionens historia samt tillfälliga utställningar med samtidskonst.

Staden är också en idealisk utgångspunkt för att utforska den omgivande landsbygden. Tiveden nationalpark ligger bara en timmes bilresa bort och erbjuder fantastiska vandringsmöjligheter. Sjön Vättern är ett paradis för fiskare och vattensportsentusiaster.

Kollektivtrafiken är väl utbyggd i Jönköping, med lokalbussar som trafikerar staden och dess omgivningar. Taxibilar och cyklar kan också hyras av besökare. Staden är lätt att nå till fots, och besökare kan lätt förflytta sig från en turistplats till en annan på några minuter.

Sök efter Umeå Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid